رزمایش رژیم‌صهیونیستی در مناطق شمالی و شبیه‌سازی جنگ با حزب‌الله

دوشنبه 22 مرداد 1397
19:04
رزمایش رژیم‌صهیونیستی در مناطق شمالی و شبیه‌سازی جنگ با حزب‌الله رژیم صهیونیستی در سالگرد شکست در برابر حزب‌الله طی جنگ 33 روزه، رزمایشی را در مناطق شمالی برگزار کرد.

العالم _ فلسطین اشغالی

در حالی که رژیم صهیونیستی با تنش‌های روزافزون در مرز نوار غزه مواجه است، ارتش این رژیم رزمایشی را برای شبیه‌سازی جنگ با حزب‌الله در مناطق شمالی برگزار کرد.

نظامیان رژیم صهیونیستی از جوخه‌های مختلف از جمله گردان هفتم زرهی و گردان جولانی، روز گذشته (یکشنبه) در رزمایش نظامی بزرگی در مناطق شمالی فلسطین اشغالی و نزدیک به مرز لبنان شرکت کردند.

به نوشته وبگاه «آی24 نیوز» ارتش رژیم اسرائیل با برگزاری این رزمایش و سنجش فناوری‌های جدید، خود را برای دور جدید نبرد با جنبش حزب‌الله در لبنان آماده می‌کند.

«گادی آیزنکوت» رئیس ستادکل نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی درباره این رزمایش گفت: «پیشرفت چشمگیری در توانمندی‌های ما حاصل شده است. تا 150 کیلومتر اطراف ما، هیچ ارتش یا گردانی قوی‌تر از ما پیدا نمی‌کنید».

این رزمایش در سالگرد پایان جنگ 33 روزه و شکست رژیم صهیونیستی در برابر حزب‌الله لبنان در سال 2006، برگزار شد. آمارهای بین‌المللی می‌گوید در جریان این جنگ، 165 صهیونیست کشته و بیش از 2600 نفر از آنها زخمی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند