در بحبوحه تشدید تنشها میان آمریکا و ترکیه

جان بولتون در کاخ سفید با سفیر آنکارا در واشنگتن دیدار کرد

سه شنبه 23 مرداد 1397
03:53
جان بولتون در کاخ سفید با سفیر آنکارا در واشنگتن دیدار کرد کاخ سفید از دیدار مشاور امنیت ملی ترامپ با سفیر ترکیه در واشنگتن درباره روابط دوجانبه و همچنین موضوع کشیش آمریکایی خبر داد.

العالم-آمریکا

کاخ سفید در بیانیه ای از دیدار جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا با سفیر ترکیه در واشنگتن درباره موضوع کشیش بازداشت شده آمریکایی در آنکارا خبر داد.

کاخ سفید در بیانیه خود گفته است که این دیدار به درخواست سرار کیلیچ سفیر ترکیه  روز دوشنبه در محل کاخ سفید انجام شده است.

سارا سندرز سخنگوی کاخ سفید میگوید که در این دیدار درباره آندرو برانسون کشیش آمریکایی که توسط دولت ترکیه اخیرا بازداشت شده است و همچنین روابط دوجانبه بحث و گفتگو شده است.

روابط میان آنکارا و واشنگتن از مدتها قبل بر سر عدم استرداد فتح الله گولن طراح کودتای سال 2015، مسائل اقتصادی از جمله اعمال تعرفه‌های آمریکا علیه ترکیه و همچنین موضوع بازداشت کشیش آمریکایی توسط ترکیه و عدم تحویل وی دچار تنش شده است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه طی روزهای گذشته با انتقاد شدید از سیاستهای آمریکا، ترامپ را به آغاز جنگ اقتصادی برای تضعیف اقتصاد این کشور متهم کرده است.

وی روز دوشنبه در جمع سفرای این کشور در آنکارا با اشاره به اینکه آمریکا متحد این کشور در ناتو است ترامپ را به خنجر زدن از پشت به ترکیه متهم کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای صهیونیست‌ها بر کنترل قلعه شقیف + فیلم


سردار جوانی: ایران یک قدرت جهانی شده است


کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم


عید قربان در مکزیک؛ جشن همدلی مسلمانان و خانواده‌های مکزیکی با حضور سفیر ایران


مقاومت، تحرکات دشمن را برای نفوذ به چندین محور در جنوب لبنان ناکام گذاشت+ فیلم


دستور نتانیاهو برای تشدید حملات به لبنان