شکست آمریکا در افغانستان

دوشنبه 27 شهريور 1391
09:12
شکست آمریکا در افغانستان نويسنده و تحليلگر سياسي افغان تاكيد كرد حمله اخير طالبان به پايگاه نظامي انگليس در هلمند شكست و ناكامي نيروهاي غربي را در افغانستان در برابر عناصر طالبان تاييد مي كند.

"حبيب حكيمي" در مصاحبه با شبكه خبري العالم گفت: طالبان توانسته است به تهدیدهای قبلی خود مبنی بر انجام عملیات علیه نیروهای داخلی و خارجی عمل کند.

وي افزود: براي اولين بار عناصر طالبان توانستند به پايگاه نظامي انگليس در هلمند حمله كنند، و وارد آن شوند و تعدادي از بالگردها را در اين پايگاه منهدم كنند.

  حكيمي تاكيد كرد: طالبان با اين حمله اين پيام را ارسال كرد كه مي تواند چنين حمله اي را به اينگونه پايگاههاي نظامي مستحكم انجام دهد.

اين كارشناس افغان گفت: نيروهاي خارجي هر چقدر هم كه پايگاههاي خود را مستحكم كنند، به اين معنا نيست كه طالبان نمي تواند به آنها نفوذ كند. 

حكيمي اظهار داشت: حملات نيروهاي افغان به نظاميان خارجي نگراني زيادي به وجود آورده است به ويژه اينكه طالبان توانسته است به صفوف نيروهاي افغان نفوذ كند و غربي ها دولت افغانستان را براي مقابله با اينگونه حملات تحت فشار مي دهند.

حكيمي پيش بيني كرد اينگونه حملات به نظاميان خارجي تا زماني كه در افغانستان حضور دارند، ادامه پيدا كند.

 

28/س18:40



0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: اورژانس از ارکان کلیدی مدیریت بحران است


حضور کشتی‌گیران ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه


مسکو: آژانس هیچ مدرکی از انحراف فعالیت هسته‌ای ایران ندارد/مذاکرات واشنگتن-تهران ضروری است


اسپانیا: جنگ آمریکا و تل‌آویو علیه ایران اشتباه و غیرقانونی است


هشدار سفارت ایران در انگلیس به رئیس شورای اروپا


وام ودیعه مسکن به همه خسارت دیدگان جنگ پرداخت می‌شود


لاوروف: حق غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرقابل انکار است


بیانیه 10 کشور برای پایان جنگ در لبنان


حرکت کاروان خودرویی شهروندان ترکیه از اغدیر به سمت ایران در حمایت از همبستگی دو ملت + فیلم


شهادت ۴ عضو یک خانواده در جنوب لبنان