ماکرون و سیسی خواهان کاهش تنش در غزه شدند

جمعه 26 مرداد 1397
10:57
ماکرون و سیسی خواهان کاهش تنش در غزه شدند روسای جمهور فرانسه و مصر در تماسی تلفنی بر اهمیت کاهش تنش در نوار غزه تاکید کردند.

العالم- اروپا

 به نقل از روسیا الیوم، الیزه در بیانیه‌ای که به دنبال این تماس تلفنی منتشر شد، اعلام کرد که امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر در این تماس به مسأله مناقشات میان اسرائیل و فلسطین پرداخته و بر لزوم کاهش تنش و ارائه هرچه سریعتر کمک‌های انسانی به نوار غزه تاکید کردند.

ماکرون از تلاش‌های مصر برای به جریان انداختن آشتی طرف‌های فلسطینی، تضمین آتش بس در غزه و بهبود اوضاع انسانی در باریکه غزه استقبال کرد.

این دو مقام همچنین به بررسی اوضاع در لیبی و تلاش‌های فرانسه و مصر جهت حمایت از روند سیاسی تحت نظارت سازمان ملل پرداختند.


از سوی دیگر، بسام راضی، سخنگوی ریاست جمهوری مصر عنوان داشت: دو مقام درمورد راه‌های حمایت از سازش سیاسی بحران لیبی از طریق پشتیبانی از فرستاده سازمان ملل به این کشور و تکمیل توافق پیرامون مسائل مختلف از طریق توافق ملی میان تمامی طرف‌های لیبیایی گفتگو کردند.

طبق گفته بسام راضی، روسای جمهور مصر و فرانسه درمورد تحولات بحران سوریه نیز گفتگو کرده و بر اهمیت همبستگی جامعه بین الملل برای دست یابی به یک راه حل جامع و همیشگی برای این بحران تاکید کردند.

ایسنا 

0% ...

آخرین اخبار

۵ ایرانی در صدر رده بندی جهانی کشتی


هشدار چین نسبت به توافق دفاعی آمریکا و اندونزی


عملکرد دولت در عرصه اقتصادی، دفاعی و سیاست خارجی


مردم ایران خیالشان بابت دفاع از مرزهای ایران راحت باشد


قالیباف: ترامپ در یک ساعت هفت ادعای کذب مطرح کرد


خطیب‌زاده خواستار واکنش قاطع سازمان ملل نسبت به اقدام تجاوزکارانه علیه کشورمان شد


بقایی: باز و بسته شدن تنگه هرمز را میدان مشخص می‌کند نه فضای مجازی


رئیس کمیسیون امنیت ملی: از نظام جدید دریایی تنگه هرمز تمکین کنید


دریادار ایرانی: در طول جنگ اجازه ندادیم ناوگان آمریکایی وارد دریای عمان شود


اعلام نظم جدید حاکم بر تنگه هرمز از سوی نیروی دریایی سپاه