الحشد الشعبی: برخی از سیاسیون عراقی به دنبال بازگشت داعش هستند

جمعه 26 مرداد 1397
20:54
الحشد الشعبی: برخی از سیاسیون عراقی به دنبال بازگشت داعش هستند فرمانده محور شمال نیروهای الحشد الشعبی می‌گوید برخی از چهره‌های سیاسی عراق به دنبال عقب‌نشینی این نیروها از مناطق غربی و شمالی این کشور هستند.

العالم - عراق

یکی از فرماندهای الحشد الشعبی عراق از توطئه‌ برخی از شخصیت‌های سیاسی این کشور برای اخراج این نیروها از شمال و غرب این کشور خبر داد.

«علی الحسینی»، سخنگو و فرمانده محور شمال الحشد الشعبی امروز (جمعه) در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری «المعلومه» گفت که برخی از چهره‌های سیاسی عراق به طرق گوناگون درصدد هستند که الحشد الشعبی را از استان‌های شمالی و غربی این کشور اخراج کنند.

او در چرایی اقدام این گونه افراد گفت که آن‌ها به دنبال احیای گروه تروریستی داعش هستند تا بتوانند در استان‌های خود به فساد خود ادامه دهند.

فرمانده الحشد الشعبی در واکنش به فشارها برای اخراج نیروهای الحشد الشعبی از استان‌های غربی و شمالی گفت که «الحشد الشعبی تا زمانی که دستوری مبنی بر عقب‌نشینی از استان‌ها دریافت نکند، در منطقه باقی خواهد ماند».

او گفت که بسیاری از شیوخ و بزرگان قبایل به بغداد رفته و از دولت عراق خواسته‌اند شمار نیروهای الحشد الشعبی در مناطق آن‌ها افزایش یابد. این افراد همچنین از مرجعیت دینی عراق خواسته‌اند حضور الحشد الشعبی در استان‌های آن‌ها را تقویت کند.

الحشد الشعبی عراق در سیزدهم ماه مارس ۲۰۱۴ (۹۲ اسفند ۲۲) بعد از آنکه داعش مناطق زیادی از شمال و غرب عراق را به اشغال خود درآورد، به فتوای آیت‌الله سیستانی، مرجع شیعیان عراق مبنی بر جهاد کفایی تشکیل شد.

نیروهای الحشد الشعبی توانستند طی ۳ سال گذشته، همه مناطق تحت اشغال داعش را آزاد کنند و هم‌اکنون تامین امنیت مناطق و مرزهای غربی عراق در دست این نیروهاست.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود