18 داعشی در حمله هوایی به دیرالزور کشته شدند

شنبه 27 مرداد 1397
13:55
18 داعشی در حمله هوایی به دیرالزور کشته شدند مرکز موسوم به حقوق بشر سوریه اعلام کرد در حمله هوایی به آخرین عناصر بازمانده از گروه تروریستی داعش در منطقه تحت اشغال آنها در استان دیر الزور سوریه، دست کم 18 عنصر تروریستی کشته شدند.

العالم - سوریه

این مرکز گزارش داد پنج شنبه شب مواضع گروه تروریستی داعش در شهرک السوسه در حومه شرقی دیر الزور هدف حمله هوایی قرار گرفت اما مشخص نیست که این حمله هوایی کار ائتلاف بین المللی به فرماندهی آمریکا بوده است یا نیروهای عراقی.

پنج شنبه شب ارتش عراق که هر از گاهی به مواضع گروه تروریستی داعش در شرق سوریه نزدیک مرزهای مشترک حمله می کند از حمله اتاق عملیات تروریست ها در این منطقه خبر داد. هنوز مشخص نیست که این عملیات همان عملیاتی است که مرکز حقوق بشر سوریه خبر آن را منتشر کرده است یا خیر.

"رامی عبد الرحمن"، مدیر این مرکز به خبرگزاری فرانسه گفت: در حمله هوایی به شهرک السوسه دست کم 18 تن از عناصر داعش که اغلب ملیت غیر سوری داشتند، کشته شدند در میان کشته شده ها یک فرمانده عالی رتبه با ملیت عراقی دیده می شود.

وی گفت: در این حمله تعداد دیگری هم مجروح شده اند و احتمال دارد تعداد کشته شده ها افزایش یابد.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند


تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک


بیانیه مشترک ۸ کشور عربی و اسلامی: تجاوزات اسرائیل آتش‌بس غزه را تضعیف می‌کند


صعود چشمگیر هانیه رستمیان در رنکینگ جهانی تپانچه


رکوردشکنی تازه بانوی دونده ایران در جام بلاروس