اولین ناوشکن ارتش به "فالانکس ایرانی" تجهیز شد

شنبه 27 مرداد 1397
20:54
اولین ناوشکن ارتش به فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز اولین ناوشکن ایرانی به "سامانه دفاع نزدیک کمند"، خبر داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آخرین وضعیت ساخت سامانه دفاع نزدیک کمند (فالانکس ایرانی) به تسنیم گفته، هر شناور رزمی برای اینکه از خودش دفاع کند نیاز به چند لایه دفاعی دارد و معمولا شناورها در مقابل  پرتابه‌ها و درمقابل سکوهایی که می‌خواهند آن را هدف قرار دهند، نیاز به یکسری تجهیزات دارند. برخی از آنها آفندی و برخی پدافندی هستند.

وی افزود: هر شناور برای اینکه در جنگ موفق باشد یکسری سلاح‌‌هایی دارد که دشمن را از دور هدف قرار می‌دهد و یکسری سلاح‌هایی هم دارد که اگر دشمن او را مورد هدف قرار داد، بتواند آن را خنثی کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: از جمله آن سلاح‌ها می‌توان به تجهیزات جنگ الکترونیک اشاره کرد که می‌تواند سکوهای دشمن را از دور دچار اختلال کند. یا پرتابه‌های هوشمند مثل موشک‌های کروز را منحرف کند و باز در لایه‌های مختلف، سامانه‌های توپخانه‌ای وجود دارد که موشک‌های کروز را از فاصله 24 مایلی منهدم می‌کند. در یک لایه نزدیک‌تر، ابزار فریب دهنده‌ موشک‌ها مثل چف و ... هستند و در نزدیک‌ترین لایه یعنی در فاصله 2 کیلومتری، سامانه دفاع نزدیک قرار می‌گیرد.

دریادار خانزادی ادامه داد: از این فاصله (2 کیلومتری)  هر هدفی که به ناو نزدیک شود، سلاح‌های هوشمند دفاع نزدیک با نواخت تیر بالا که معمولاٌ نواخت تیر آن بین 4000 تا 7000 گلوله در دقیقه می‌باشد، هدف را منهدم می‌کند. "سامانه کمند" از این دست سامانه‌های دفاعی است. ساخت سامانه دفاع نقطه‌ای و دفاع نزدیک در دنیا در اختیار چند کشور بیشتر نیست که الحمدلله وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران به این توانمندی دست یافته و قطعاٌ به واسطه ابعاد و اهمیت و وزن شناورها، فعلا نیاز نیست که این سامانه روی هر شناوری نصب شود و بیشتر قرار است روی شناورهایی نصب شود که در آبهای عمیق و دور دست مأموریت انجام می‌دهند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه تست‌های ساحلی و دریایی سامانه دفاع نزدیک کمند، با موفقیت انجام شده است، گفت: این سامانه هم‌اکنون روی یکی از ناوشکن‌ها نیز نصب عملیاتی شده است و روی ناوشکن دوم هم به زودی نصب می شود.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم


پزشکیان: اجرای برنامه‌های حفظ پایداری بازار تسریع شود


پیش‌بینی 3 روز بدرقه و 24 ساعت تشییع پیکر امام شهید


انهدام گسترده پهپادهای دشمن محصول بازتعریف بازدارندگی پدافند هوایی بود