رویترز: چین خرید نفت از ایران را ادامه می دهد

دوشنبه 29 مرداد 1397
16:57
رویترز: چین خرید نفت از ایران را ادامه می دهد خبرگزاری رویترز اعلام کرد: چین بزرگترین مصرف کننده نفت ایران با وجود تحریم های نفتی آمریکا، همچنان خرید نفت از تهران را ادامه می دهد.

العالم ـ آسیا

رویترز گزارش داد چین تصمیم گرفته است از این به بعد محموله های نفت خریداری شده از ایران را با نفتکش های شرکت ملی ایران حمل کند تا بتواند به خرید نفت از تهران برغم تحریم های آمریکا ادامه دهد.
در این گزارش آمده است: شرکت های 'جوهای جنرونگ'، 'ساینوپک' بزرگترین شرکت نفتی آسیا و شرکت ملی نفت چین، در توافق جدیدشان با ایران به تهران اجازه داده اند نفت خریداری شده را نفتکش های شرکت ملی نفت ایران حمل کنند.
در ادامه این مطلب آمده است: این تغییرات و آغاز حمل نفت با کشتی های ایرانی نشان می دهد که چین به هیچ وجه قصد ندارد تحریم های نفتی آمریکا را اجرایی کند.
این خبرگزاری گزارش کرده است در ماه ژوئیه تمام 17 محموله نفتی خریداری شده چین از ایران توسط تانکرهای شرکت ملی نفتکش ایران به چین حمل شده اند، در ماه ژوئن نیز از 19 محموله حمل شده تنها هشت تانکر توسط شرکت های چینی بوده است.
با این حال شرکت های نفت چین، ساینوپک و جوهای جنرونگ چنین موضوعی را تکذیب کرده اند.
در ماه گذشته، چین روزانه حدود 23.8 میلیون بشکه برابر با روزانه 767 هزار بشکه از ایران نفت خریداری کرده است در ماه ژوئن نیز این رقم 19.8 میلیون بشکه یا 660 هزار بشکه در روز بوده است.
طبق آمار گمرک چین، در سال 2017 نیز چین به طور متوسط روزانه ​​623 هزار بشکه نفت از ایران وارد کرده است.
به گزارش ایرنا، مقامات آمریکایی بعد از خروج این کشور از برجام اعلام کردند خریداران نفت خام ایران باید تا چهارم نوامبر (13 آبان 1397) واردات نفتی خود از ایران را پایان دهند، در غیر این صورت مشمول تحریم ثانویه آمریکا خواهند شد.
تحریم های ثانویه آمریکا علیه طرف های خریدار نفت خام از ایران که مغایر قوانین تجارت بین المللی است، موجب واکنش منفی کشورهای مختلف شده به طوری که تعدادی از این کشورها در صدد مستثنی شدن خود هستند و برخی از کشورها نیز اعلام کرده اند که آن را اجرا نخواهند کرد.

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد