علت مخالفت جبهه خلق برای آزادی فلسطین با آتش بس چیست؟

دوشنبه 29 مرداد 1397
21:19
علت مخالفت جبهه خلق برای آزادی فلسطین با آتش بس چیست؟ جبهه خلق برای آزادی فلسطین ـ فرماندهی کل بیانیه ای درباره آتش بس در غزه میان گروههای فلسطینی و رژیم اشغالگر اسراییلی صادر کرد.

العالم . باخبرنگاران 

در این بیانیه آمده است: 11 سال است که تلاش های دشمن برای به زانو درآوردن مردم ما در غزه با اشکال مختلف خواه از طریق جنایت های مختلف و یا محاصره ادامه دارد؛ اما مردم مقاوم و صبور ما در فلسطین اقدامات رژیم را ناکام گذاشتند و تصویری اعجاز گونه از مقاومت و فداکاری به نمایش گذاشتند که آخرین مورد آن تظاهرات بازگشت و ابتکار بادبادک های آتش زا بود.

امروز در شرایطی که "معامله ترامپ" با اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی رییس جمهور آمریکا و "قانون سرزمین یهود" آغاز شده است و نیز در سایه محاصره غزه و چنددستگی در عرصه فلسطین، برخی تلاش ها برای خارج کردن غزه از حیطه درگیری ها با دشمن صهیونیستی از طریق دام موسوم به "آتش بس" در مقابل طرح های انسانی صورت می گیرد که هدف از آن ایجاد رخوت در غزه و نیز  ايجاد اختلاف و تفرقه میان مقاومت و مردم و سپس ایجاد آتش بسی نامحدود است.

ما در جبهه خلق برای آزادی فلسطین ـ فرماندهی کل، درد و رنج و سختی های مردم ما در غزه را درک می کنیم و بر این باوریم که ابتدا رفع ظلم و محاصره و کاهش حجم سختی ها و مشکلات همراه با حفظ وضعیت درگیری با دشمن با ابزارهای مناسب و حفظ فرهنگ و سازوکارهای مقاومت از طریق وحدت فلسطینی که به چند دستگی منتهی شود، و به بازیابی جایگاه و نقش سازمان آزادیبخش منجر شود، محقق گردد.

وحدت ملت ما و نیروهای آن اصل و پایه ای است که مانع از هدف قرار گرفتن مردم ما از سوی دشمن خواه در غزه و یا کرانه باختری و یا سرزمین های اشغالی سال 1948 می شود.

از این رو ما مخالفت خود را با آتش بس اعلام می کنیم و در نشست هایی که با طرف های ذیربط منعقد کردیم، این مساله را به اطلاع برادران خود در مصر رساندیم و از تلاش های دولت مصر برای پایان دادن به چند دستگی ها تشکر و قدردانی می کنیم.

از سوی دیگر هیات جبهه خلق شرح مفصلی درباره علل مخالفت با آتش بس را به هیات جنبش حماس و دیگر گروه های شرکت کننده در مذاکرات قاهره ارائه داده است.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است