«المشاط»: کسی که خود را «خادم‎ الحرمین» می‌داند، سعی در نابودی مساله فلسطین دارد

سه شنبه 30 مرداد 1397
01:11
«المشاط»: کسی که خود را «خادم‎ الحرمین» می‌داند، سعی در نابودی مساله فلسطین دارد رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد، کسی که خودش را «خادم الحرمین» می‌خواند، از همه روش‌ها برای محو و نابودی مساله فلسطین استفاده می‌کند.

العالم-یمن

«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن دوشنبه‌شب در پیامی به ملت یمن و امت اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید قربان اعلام کرد که «از این فرصت برای مقابله با سناریوهای آمریکایی صهیونیستی که امت ما را هدف قرار داده است، استفاده می‌کنیم

رئیس شورای عالی سیاسی یمن افزود: حمایت از القاعده و داعش و کمک به آنها برای سیطره بر بخشی از اراضی یمن، سیاست برنامه‌ریزی شده‌ای است که دشمن سعودی از ابتدای جنگ علیه یمن، آن را اتخاذ کرده است.

مهدی المشاط از همگان خواست تا خطر جنگ اقتصادی را که دشمن با آن سعی در تسلیم کردن ملت‌ها دارد، درک کنند.

او با بیان اینکه آمریکا حامی اصلی تروریسم است، گفت: کسانی که زندان ابوغریب را در عراق تاسیس کردند، همان کسانی هستند که این زندان‌ها را در یمن تاسیس کرده‌اند.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن تاکید کرد که محرومیت ملت یمن و دیگر ملت‌های منطقه از ادای مراسم حج و سیاسی کردن آن توسط آل سعود، تعرض آشکار به حدود الهی است و متاسفانه کسی که خود را خادم الحرمین می‌خواند، از ایات الهی برای اهداف سیاسی و تفرقه بین آحاد امت اسلامی استفاده می‌کند.

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی