آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه اشخاص و شرکت‌های روسی اعلام کرد

سه شنبه 30 مرداد 1397
19:04
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه اشخاص و شرکت‌های روسی اعلام کرد وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه تحریم‌های جدید را علیه چند شخص و شرکت روسی اعلام کرد.

العالم - آمریکا 

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه تحریم‌های جدیدی علیه چند شخص، شرکت و کشتی روسیه‌ای اعلام کرد. 

در بیانیه‌ای که دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری صادر کرده، بهانه‌های تحریم این اشخاص و شرکت‌ها، نقض تحریم‌های کره شمالی و فعالیت‌های سایبری عنوان شده است. 

 مطابق این بیانیه، نام ۲ شرکت و ۶ کشتی روسیه به بهانه نقض قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه کره شمالی به فهرست تحریم‌های آمریکا اضافه شده است. 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند. 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است. 

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا علاوه بر این نام ۲ شخص و ۲ شرکت روس را هم به اتهام حملات سایبری در فهرست تحریم‌ها قرار داده است. 

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود