لاوروف: انگلیس قصد دارد سیاست‌های خود علیه روسیه را به آمریکا و اروپا تحمیل کند

سه شنبه 30 مرداد 1397
20:37
لاوروف: انگلیس قصد دارد سیاست‌های خود علیه روسیه را به آمریکا و اروپا تحمیل کند وزیر خارجه روسیه بر این باور است که بریتانیا سعی می‌کند سیاست‌های خود علیه روسیه را بر اتحادیه اروپا و آمریکا تحمیل و قالب کند.

العالم - اروپا

رویترز گزارش داد، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه در  واکنش به اظهارات جرمی هانت وزیر خارجه بریتانیا که خواستار افزایش تحریم های اتحادیه اروپا علیه مسکو شده بود، گفت: بریتانیا سعی می کند تا سیاست های خود در قبال روسیه را به اتحادیه اروپا و آمریکا تحمیل کند.

بریتانیا اعلام کرده است که جرمی هانت وزیر خارجه این کشور از اتحادیه اروپا می خواهد تا تحریم ها علیه روسیه را افزایش دهد. اتحادیه اروپا شانه به شانه در کنار آمریکا در مقابل روسیه ایستاده است.

واشنگتن به تازگی تحریم های جدیدی را علیه مسکو اعمال کرده است.

جرمی هانت گفته است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه جهان را به یک مکان خطرناک تر تبدیل کرده است، آن هم پس از یک حمله شیمیایی در خاک انگلیس، و اتحادیه اروپا باید فشار بیشتری را اعمال کند تا مطمئن شود روسیه به تعهدات بین المللی خود پایبند خواهد بود.

بریتانیا، اتحادیه اروپا و آمریکا مدعی هستند که روسیه عامل اصلی حمله شیمیایی به جاسوس دوجانبه روسی و دخترش در خاک انگلیس است.

اتحادیه اروپا تاکنون هیچ گونه تحریمی علیه روسیه به خاطر حمله شیمیایی در خاک انگلیس اعمال نکرده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید


قدردانی حماس از مواضع دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران درباره جنگ در غزه و لبنان


رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت ۱۰ نوبت به سوریه تعرض کرد