سوریه، بیانیه مشترک آمریکا، فرانسه و انگلیس را محکوم کرد

چهارشنبه 31 مرداد 1397
20:17
سوریه، بیانیه مشترک آمریکا، فرانسه و انگلیس را محکوم کرد وزارت خارجه سوریه بیانیه مشترک آمریکا، فرانسه و انگلیس در مورد متهم کردن دمشق به استفاده از تسلیحات شیمایی را به شدت محکوم کرد.

العالم - سوریه

وزارت امور خارجه سوریه چهارشنبه به بیانیه‌ سه‌جانبه آمریکا، انگلیس و فرانسه واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، منبعی در وزارت خارجه این کشور گفت که «کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده آمریکا، انگلیس و فرانسه در راستای حمایت مستمر خود از گروه‌های تروریستی، بار دیگر به حملات رسانه‌ای تهدیدآمیز، نفاق و تحریف به منظور اهداف مشخصی علیه سوریه متوسل شد‌ه‌اند».

این منبع افزود: «این حملات جدید که بخشی از تهدید‌های خصمانه‌ای بوده و در بیانه امروز سه‌کشور مذکور آمده است، به دنبال دستاوردهای ارتش عربی سوریه و متحدان آن در همه مناطق این کشور صورت می‌گیرد.

وزارت خارجه سوریه تاکید کرد که این گونه تهدید‌ها به وضوح شکست تروریست‌های مورد حمایت کشورهای غربی را نشان می‌دهد.

منبع مذکور در وزارت خارجه سوریه با بیان این که این کشور بارها استفاده از تسلیحات شیمیایی را غیر اخلاقی خوانده، تاکید کرد که دمشق استفاده از این تسلیحات را در هر مکان و تحت هر شرایطی محکوم می‌کند و تأکید دارد که هیچ گونه سلاح شیمیایی در اختیار ندارد.

او گفت که سوریه به شدت بیانیه مشترک کشورهای مذکور را که هدف از آن توجیه اقدام تروریست‌ها در استفاده از تسلیحات شیمیایی و تداوم جنگ علیه سوریه است، محکم می‌کند.

آمریکا، فرانسه و انگلیس صبح چهارشنبه در بیانیه‌ای مشترک به مناسبت هفتمین سال وقوع حمله شیمیایی در غوطه  سوریه (۲۰۱۲)، بار دیگر این کشور را به استفاده از این تسلحیات متهم کردند و هشدار دادند در صورت تکرار حملات شیمیایی ادعایی به دمشق پاسخ مناسب خواهند داد.

اگر چه دولت سوریه در آن مقطع ادعاهای این سه کشور را مردود دانست، ولی دولت سابق آمریکا و روسیه بعد از این حمله ادعایی، بر سر انهدام کامل تسلیحات شیمیایی سوریه به توافق رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود


گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


تقویت همگرایی کشور‌های اسلامی موجب ثبات منطقه می‎‌شود


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید