وکیل «مایکل کوهن» مطرح کرد؛

ترامپ قبل از انتشار اسناد ویکی‌لیکس درباره دموکرات‌ها، از آن اطلاع داشت

پنج‌شنبه 1 شهريور 1397
17:11
ترامپ قبل از انتشار اسناد ویکی‌لیکس درباره دموکرات‌ها، از آن اطلاع داشت به گفته وکیل «مایکل کوهن» وکیل سابق رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی ۲۰۱۶ و قبل از آنکه «ویکی‌لیکس» اسناد کمیته مرکزی حزب دموکرات و «هیلاری کلینتون» را منتشر کند، از این اسناد اطلاع داشت.

العالم - آمریکا

در حالی که واکنش‌ها به اقدام «مایکل کوهن» وکیل سابق رئیس‌جمهور آمریکا در اعتراف به انجام کارهای غیرقانونی از قبیل نقض قوانین مالی انتخاباتی به نفع موکلش در دوره انتخابات سال ۲۰۱۶ ادامه دارد، خبرها حاکی است که او از اطلاع دونالد ترامپ از اسناد منتشر شده سایت ویکی‌لیکس درباره دموکرات‌ها خبر داشته است.

وکیل «مایکل کوهن»، وکیل شخصی سابق دونالد ترامپ به شبکه «سی‌ان‌ان» گفت: «به نظر من کوهن شاهد آن بوده که آقای ترامپ از ایمیل‌هایی که به کارزار هیلاری کلینتون آسیب زد، مطلع بوده است؛ اطلاعاتی که تنها از طریق حمله سایبری غیرقانونی یک نهاد روسیه که ویکی‌لیکس نام دارد، حاصل شده بود».

«لنی دیویس» ادامه داد: «به نظر من برخی اطلاعات وجود دارند که آقای کوهن می‌تواند در اختیار مولر (بازپرس ویژه تحقیقات درباره دخالت روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ و ادعای تبانی کارزار انتخاباتی ترامپ با مسکو) قرار دهد».

وکیل کوهن افزود: «آقای کوهن ناظر و شاهد بوده که آقای ترامپ قبل از انتشار این ایمیل‌ها (توسط ویکی‌لیکس) از آنها اطلاع داشته است».

ایمیل‌هایی که دیویس به آنها اشاره می‌کند، اسنادی است که ویکی‌لیکس در بحبوحه کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ آمریکا از کمیته مرکزی حزب دموکرات و «جان پودستا» مدیر ستاد انتخاباتی هیلاری کلینتون منتشر کرد.

اظهارات وکیل کوهن یک روز بعد از توافق او با دادگاهی در نیویورک مطرح شد؛ توافقی که بناست او در ازای اعتراف به جرایمش، تخفیف مجازات دریافت کند.

تخلف مالیاتی، جمع‌آوری فراتر از سقف قانونی کمک‌های مالی انتخاباتی، ارائه اظهارنامه نادرست به یک موسسه مالی و دریافت منابع غیرقانونی برای ستاد انتخاباتی از جمله این جرایم است و دستکم دو مورد آنها مستقیما به شخص ترامپ مرتبط هستند.

کوهن هرچند از ترامپ نام نبرده، اما اعتراف کرده که به «دستور نامزد یک سمت فدرال» تلاش کرده تا به «استورمی دنیلز» بازیگر فیلم‌های مستهجن و «کارن مک دوگال» مدل نشریه «پلی بوی» حق‌السکوت بدهد تا آن‌ها درباره روابط نامشروعشان با ترامپ، به رسانه‌ها چیزی نگویند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و امارات


بقایی: بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس، وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌های پیشین است


تصاویر ماهواره‌ای از شدت خسارت پایگاه دریایی آمریکا دربحرین بر اثر حملات ایران


تاکید برتوسعه مناسبات میان ایران و ازبکستان


چهار مطالبه راهبردی خطیب نماز جمعه از قوه قضائیه


سخنگوی وزارت دفاع: ایران قدرت‌های استکباری را بی‌اعتبار کرد


بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند خیرات برای حل مشکل گرسنگی است


غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با مسیرهای موازی تضمین نمی‌شود


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای ازبکستانی


در برنامه ’بغیر حق’ العالم مطرح شد؛ 100 بار حمله به روستای مجدل سلم در جنوب لبنان ظرف ده دقیقه


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد