یک مخالف رژیم منانه تاکید کرد:

شکست بحرین در شورای حقوق بشر ژنو

پنج‌شنبه 30 شهريور 1391
13:49
شکست بحرین در شورای حقوق بشر ژنو ژنو ـ العالم - يكي از اعضاي سازمان "بهار آزادي بحرين" بر شكست آل خليفه در ترميم چهره رژيم در جلسات شوراي حقوق بشر در ژنو تاكيد كرد و گفت كه اظهارات وزيرخارجه بحرين نادرست و نوعي وارونه جلوه دادن حقايق و واقعيتها بود و كشورهايي كه اين اظهارات را تاييد كردند خود سركوبگر هستند.

" محمود آل ربيع " روز پنجشنبه در گفتگو با شبكه خبري العالم اظهار داشت: كشورهاي سركوبگر فقط رژيم بحرين را تاييد و تبرئه كردند؛ ولي كشورهايي كه حقوق بشر را مراعات ميكنند، بحرين را ملزم كردند كه اصلاحات انجام دهد و سركوبهاي جاري در كشور را متوقف كند.

وي درباره ادعاهاي هيات اعزامي رژيم بحرين در شوراي حقوق بشر در ژنو، افزود: اطلاعاتي كه هيات رسمي آل خليفه در ژنو ارائه داد، نادرست بود.

وي گفت : اين هيات ادعا كرده بود كه تظاهركنندگان وارد مساجد اهل سنت شده و آنها را تخريب مي كنند. آنها به گونه اي حقايق و واقعيتها را وارونه جلوه دادند كه حاضران در سالن به خنده افتادند. رژيم بحرين سياست منحرف كردن افكار عمومي از طريق رسانه ها را در پيش گرفته و نمي دانيم به چه چيزي استناد ميكند!

آل ربيع درخصوص اظهارات وزير خارجه بحرين مبني براينكه توانست تاييد حاضران در ژنو را كسب كند، گفت: همه رژيمهاي سركوبگر بر يك اصل و اساس حركت مي كنند، اين وزير توانست فقط برخي از اين كشورها كه همان شيوه هاي رژيم بحرين را در پيش مي گيرند، متقاعد كند.
15:05

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است