توافق شرکت‌های هواپیمایی برای کاهش نرخ بلیت

يکشنبه 4 شهريور 1397
01:42
توافق شرکت‌های هواپیمایی برای کاهش نرخ بلیت مدیرعامل شرکت هواپیمایی آسمان گفت: در جلسه فوق العاده روز شنبه که از سوی هواپیمایی کشوری برگزار شد، تمام شرکت های هواپیمایی توافق کردند که قیمت بلیت را کاهش دهند.

العالم-ايران

محمد گُرجی شامگاه شنبه در حاشیه آیین معارفه مدیر کل شرکت هواپیمایی آسمان پایگاه شیراز، در جمع خبرنگاران افزود: ما نیز در هواپیمایی آسمان در گام نخست سه کلاس بالای قیمت ها را کلا حذف کردیم و چنانچه مردم الان به سایت مراجعه کنند با بلیت های گران مواجه نخواهند شد.

** افزایش بهای بلیت هواپیما به صنعت حمل و نقل هوایی آسیب می زند

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی در این آیین گفت: افزایش بهای بلیت هواپیما به صنعت حمل و نقل هوایی کشور آسیب جدی وارد خواهد کرد.

محمد رضا رضایی کوچی افزود: مردم طی سال های اخیر به استفاده از هواپیما روی آورده اند و افزایش قیمت بلیت آنها را نسبت به استفاده از هواپیما بی رغبت خواهد کرد.

او ادامه داد: تاکنون نیز جلساتی برای حل این مشکل تشکیل شده و درخواست کرده ایم که قیمت ها کنترل و متعادل شود وگرنه صنعت حمل و نقل هوایی کشور زمین خواهد خورد.

نماینده مردم جهرم در مجلس، ضمن انتقاد از افزایش تعداد ایرلاین ها در کشور افزود: هر کس که از راه رسیده چند هواپیما خریده و یک ایرلاین راه انداخته است و چون هواپیما به تعداد کافی و برای جایگزینی نیست و توان مدیریتی هم ضعیف است شاهد افزایش تاخیر در پروازها و نارضایتی مردم هستیم.

رضایی کوچی گفت: تقاضا داریم که مجوز تاسیس ایرلاین داده نشود مگر در مواردی که متقاضی از یک پشتوانه مالی قوی برخوردار باشد تا بتواند به بهترین شکل ممکن خدمات رسانی کند.

انجمن شرکت های هواپیمایی نیز شامگاه اعلام کرد: در جریان جلسه‌ای که میان مسئولان شرکت‌های هواپیمایی داخلی و سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد، نرخ پروازها تا پایان مهرماه تعیین شد و هیچ شرکتی اجازه ندارد بالاتر از این نرخ‌ها بلیت بفروشد.

«مقصود اسعدی سامانی» دبیر این انجمن با اشاره به برگزاری جلسه روز شنبه اعلام کرد: در جریان این جلسه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی داوطلبانه اعلام آمادگی کردند که با وجود آزادسازی نرخ‌ها به منظور کمک به شرایط اقتصادی کشور و سیاست‌های صنعت هواپیمایی نرخ‌های مشخصی برای انجام پروازهای داخلی‌شان نهایی کرده و تا پایان مهر ماه امسال تغییری در آنها ایجاد نکند.

به گفته وی، با اجرایی شدن این سیاست، نرخ‌های اجرایی شده در طول روزهای گذشته به شکل قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت