ورزشکار کویتی با حریف صهیونیست مسابقه نداد

دوشنبه 5 شهريور 1397
06:35
ورزشکار کویتی با حریف صهیونیست مسابقه نداد «عبدالحمید محبوب جمعه» بازیکن باشگاه سالمیه کویت و تیم ملی تنیس این کشور، یکشنبه شب از حضور در دیدار با ورزشکاری از رژیم صهیونیستی در مسابقات بین المللی تنیس فیوچرز خودداری کرد.

العالم - آسیا

باشگاه سالمیه کویت در صفحه رسمی اش در اطلاعیه ای اعلام کرد: محبوب جمعه پس از آن از رقابت های بین المللی تنیس فیوچرز انصراف داد، که باید براساس قرعه به دیدار 'نوام اویخای' از اسرائیل می رفت.

این اقدام بازیکن تیم ملی تنیس کویت، در شبکه های اجتماعی با استقبال بی نظیر کاربران کویتی و دیگر عرب زبانان دنیا روبرو شد و بسیاری کار وی را ستودند.

در هفته های گذشته، بسیاری از بازیکنان عرب برخلاف حکومت متبوعشان که به دنبال عادی سازی روابط با رژیم تل آویو هستند، به نشانه اعتراض به ظلم و ستم صهیونیست ها علیه مردم فلسطین، بازی با نمایندگان این رژیم را تحریم کردند.

0% ...

آخرین اخبار

وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد


شکایت سه قاضی «دیوان کیفری بین‌المللی» از دولت ترامپ


حضور رئیس‌جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز


تحلیلگر ترک: مهار جاه‌طلبی «اسرائیل» ضرورت امنیت ملی ترکیه است


پربیننده ترین خبرها