اشغالگران برای "جنگ سوم" آماده می‌شوند

يکشنبه 2 مهر 1391
07:32
اشغالگران برای نيروهاي پياده نظام ارتش رژيم اشغالگر با برگزاري رزمايش‌هاي متعدد در مرزهاي جنوب لبنان، خود را براي جنگ سوم با لبنان آماده مي کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گزارشگر تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به مانور ارتش این رژیم گفت: "هزاران سرباز اسرائیلی در این مانور تپه های شمال لبنان را درنوردیدند؛ در این مسیر تعدادی خودروی زرهی و چند فروند تانک سربازان اسرائیلی را همراهی می کرد".

وی مدعی شد: "ارتش خود را برای جنگ سوم لبنان آماده می کند".

با این حال، سرتیپ "هیرتسی هالیفی" فرمانده تیپ جلیل در این خصوص به گزارشگر صهیونیست گفت: "جنگ آینده جنگ شش روزه و یا هشت روزه نخواهد بود، و جبهه داخلی نیز از پیامدهای آن در امان نخواهد ماند".

وی با تأکید بر ضرورت بررسی جنگ 33 روزه لبنان خاطرنشان کرد: "در صورت وقوع جنگ اشتباهات جنگ 33 روزه را تکرار نمی کنیم".

گزارشگر صهیونیست هشدار داد: "طی جنگ 33 روزه لبنان با چهار هزار موشک سبک اسرائیل را هدف قرار داد؛ ولی اکنون حزب الله هفتاد هزار موشک از نوع سنگین در اختیار دارد که این موشکها تمامی اسرائیل را در تیررس حزب الله قرار داده است".

وی افزود: "در جنگ سال 2006 چهار تیپ از ارتش اسرائیل وارد عمق چهار کیلومتری اراضی لبنان شدند".

گروهبان "کوبی دکار" در تیپ الجلیل گفت: "در این مانور ارتش را برای ورود به عمق اراضی لبنان آماده می کنیم".

گزارشگر تلویزیون رژیم اشغالگر خاطرنشان کرد: "ارتش اسرائیل برای رخنه کردن در عمق اراضی لبنان در جنگ آینده، نقاط ضعف خود را در جنگ 33 روزه لبنان بررسی کرد .. ولی این اقدامات برای جنگ سوم لبنان کافی نیست؛ ارتش اسرائیل برای جنگ آینده باید توان رزمی خود را به بالاترین حد ممکن برساند".



0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


قائم‌پناه: دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به صورت کامل و تدریجی آزاد می‌شود


تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره