«فدریکا موگرینی» کناره‌گیری می‌کند

دوشنبه 12 شهريور 1397
21:05
«فدریکا موگرینی» کناره‌گیری می‌کند یک رسانه آلمانی از آمادگی موگرینی برای کناره گیری از سمت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و واگذاری آن به جانشینش خبر داد.

العالم - اروپا

روزنامه "دویچه ویرتشافتز ناخریشتن" آلمان نوشت، روزهای آخر "فدریگا موگرینی"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شمرده می شود.

موگرینی انتظار دوره دوم مسئول سیاست خارجی را برای خود ندارد. این سوسیال دموکرات ایتالیایی امروز (دوشنبه) در یک کنفرانس سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل اظهار داشت که در آخرین سال کمیسیون فعلی اتحادیه اروپا هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.

وی اعلام کرد که می خواهد خانه خود را ترک کرده و به فرد دیگری که شایستگی دارد واگذار کند.

موگرینی که 45 سال سن دارد سمت مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا را در اواخر سال 2019 بر عهده گرفت و پیش از آن هم مدت کوتاهی وزیر امور خارجه ایتالیا بود.

در انتخابات گذشته  ایتالیا  حزب سوسیالیست ایتالیا  (PD) اهمیت خود را به شدت از دست داد و دولت جدید در این کشور متشکل از جنبش پنج ستاره و حزب افراطی لیگ شمال هیچ علاقه ای به تداوم مسئولیت موگرینی در این سمت بالای اروپایی ندارد. موگرینی به عنوان معتمد امید دهنده شکست خورده ایتالیا "متئو رنزی" به بروکسل فرستاده شده بود.

انتخابات اروپایی در سال آینده برگزار شده و بسیاری از سمت های مهم اروپایی ازجمله ریاست کمیسیون و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تغییر می کند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رئیس پارلمان لبنان: آتش‌بس واقعی برقرار نشود، همه چیز خراب می‌شود


آغاز نشست دبیران شورا‌های امنیت عضو شانگهای


تشریح دلایل خروج ترامپ از برجام از زبان باراک اوباما


رشیدیان : ۲۷ هزار زائر ایرانی وارد سرزمین وحی شدند


وزیر میراث‌فرهنگی: آثار تاریخی ایران پیش از آغاز جنگ به مخازن امن منتقل شد 


انتقاد جامعه مدرسین از اقدامات دولت‌های عربی علیه شیعیان


توقیف اموال ۵۳ نفر از خائنان به وطن در همدان


وزیر خارجه ایران: مردم ایران با استواری و سربلندی در برابر متجاوزان دفاع کردند


هشدار رئیس جمهور چین به ترامپ درباره تایوان


استقبال وزیر خارجه هند از عراقچی در نشست بریکس