مجلس با ایجاد ۳ منطقه آزاد تجاری جدید موافقت کرد

سه شنبه 13 شهريور 1397
12:51
مجلس با ایجاد ۳ منطقه آزاد تجاری جدید موافقت کرد نمایندگان با انجام اصلاحاتی در لایحه ایجاد مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی با ایجاد ۳ منطقه جدید تجاری موافقت کردند.

العالم- ایران/ سیاسی 

وکلای ملت در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 13 شهریور) مجلس شورای اسلامی با الحاق مناطق خلخال، کیاشهر و همچنین فریدَن به مناطق ویژه اقتصادی کشور موافقت کردند.

بهارستان‌نشینان در بررسی ردیف 82 لایحه یک فوریتی ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری - صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی، منطقه ویژه امیرکبیر اراک را اصلاح کردند. همچنین در ردیف 71 نام شهر چاف و چمخاله را نیز به این لایحه افزودند.

وکلای ملت همچنین در ادامه بررسی و اصلاح لایحه مذکور با پیوست بودن نقشه واضح منطقه آزاد ارس به لایحه ایجاد 8 منطقه آزاد تجاری و صنعتی و 12 منطقه ویژه اقتصادی موافقت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند