معارض سوری:

قطر از پایان بحران در سوریه جلوگیری می کند

سه شنبه 4 مهر 1391
17:57
قطر از پایان بحران در سوریه جلوگیری می کند مخالف مشهور سوري، از تلاش قطر براي جلوگيري از حل بحران سوريه خبر داد.

" ميشل كيلو" از اعضاي گروههاي دموكراتيك سوريه روز سه شنبه در تماس تلفني با شبكه "روسيا اليوم"  گفت: قطر مامور جلوگيري از ايجاد دموكراسي در سوريه است.
اين معارض سوري افزود "اخضر ابراهيمي"، نماينده ويژه سازمان ملل در امور سوريه درصدد حل بحراني است كه به سبب مداخله هاي خارجي، پيچيده و دشوار شده است و در شرايط كنوني، براي حل سريع اين بحران به "عصاي جادويي" نياز است.
اين فعال سياسي سوريه با اشاره به گفت و گوي تلويزيوني "بشار اسد" رئيس جمهوري سوريه، تصريح كرد : بشار اسد در اين گفت و گو از آمادگي براي اجراي دور جديد اصلاحات خبر داد كه اين امر دال بر ناكافي بودن اصلاحات سابق است.
ميشل كيلو با تاكيد بر لزوم اجراي اصلاحات جدي و فراگير در سوريه گفت: شايد اجراي چنين اصلاحاتي به تثبيت آرامش و حل بحران كنوني كمك كند.
ميشل كيلو، پیشنهاد نخست وزير قطر مبني بر ايجاد منطقه پرواز ممنوع جهت حل بحران سوريه را ايده اي قديمي دانست و گفت: چه کسی مي خواهد اين ايده را به مورد اجرا درآورد؟ پيمان آتلانتيك شمالي (ناتو) و آمريكا كه آمادگي چنين اقدامي را ندارند، تركيه هم توانايي آن را ندارد. علاوه بر اين ايران اجازه چنين اقدامي را نمي دهد .
اين مخالف سوريه با تأکید بر تلاش قطر براي جلوگيري از حل بحران سوريه گفت: هيچ كس نمي داند قطر در سوريه به دنبال چيست و تنها مساله اي كه مي توان از عملكرد اين كشور دريافت، مخالفت آن با تحقق دموكراسي در سوريه است.
ميشل كيلو همچنین ابراز عقيده كرد كه با برگزاري نشستي بين المللي در خصوص سوريه مي توان براي برون رفت اين كشور از بحران كنوني راهكارهايي انديشيد.
اين معارض سوري تاكيد كرد: سوريه متعلق به همه سوري هاست و نبايد اين كشور به زمين بازي بيگانگان تبديل شود.


0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره