تسريع در امدادرساني و رفع نياز سيل‌ز‌دگان پاکستان

جمعه 26 شهريور 1389
09:32
جمعيت هلال‌احمر جمهوري اسلامي ايران در اطلاعيه اي اعلام کرد که سخاوت مردم نوع دوست ايران را با تسريع در امدادرساني به سيل‌زدگان پاکستان پاسخ مي دهد.
جمعيت هلال‌احمر جمهوري اسلامي ايران در اطلاعيه اي اعلام کرد که سخاوت مردم نوع دوست ايران را با تسريع در امدادرساني به سيل‌زدگان پاکستان پاسخ مي دهد. به گزارش روز جمعه پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم، جمعيت هلال احمر در اين بيانيه تاکيد کرد: نوعدوستي، سخاوت و همت متعالي مردم ايران، بار ديگر سرفرازي و بزرگي ايراني را تعالي بخشيد و ريشه بي‌انتهاي انسانيت اين ملت تاريخ‌ساز را در گوشه‌اي ديگر از خاک دنيا محکم‌تر کرد. اين بيانيه با اشاره به آغاز عمليات کمک‌رساني به آسيب‌ديدگان توسط جمعيت هلال‌احمر ايران از ابتداي سيل پاکستان، مي افزايد: جمعيت هلال احمر ايران در «روز همبستگي و کمک به مردم سيل‌زده پاکستان» متواضعانه از ملت با‌عاطفه، شريف و نوع دوست ايران اسلامي به خاطر تمامي حمايت‌هاي مادي و معنوي‌شان از سيل‌زدگان مسلمان کشور همسايه، کمال تشکر و قدرداني را به جاي مي آورد و با افتخار اعلام مي‌کند که اين سخاوت مردم نوع دوست کشورمان را با تسريع در عمليات امدادرساني و رفع نيازهاي ضروري سيل‌ز‌دگان پاسخ خواهد گفت. در پايان اين بيانيه آمده است: از امروز تفکيک کمک‌هاي نقدي و غيرنقدي هموطنان آغاز مي‌ شود؛ اميد است که مشارکت باشکوه آحاد ملت در اين حرکت خداپسندانه مورد رضايت و خشنودي حضرت ولي‌عصر(عج ) و مقام معظم رهبري قرار گرفته باشد.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند