مدیر عملیاتی «آنروا» در کرانه باختری استعفا داد

پنج‌شنبه 15 شهريور 1397
17:13
مدیر عملیاتی «آنروا» در کرانه باختری استعفا داد مدیر عملیاتی «آژانس امداد و کاریابی ویژه آوارگان فلسطینی» در کرانه باختری استعفا کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«اسکات اندرسون» مدیر عملیاتی «آنروا» آژانس امداد و کاریابی ویژه آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک از منصب خود استعفا کرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری «معا»، اندرسون دلیل این اقدام خود را «شرایط خانوادگی» اعلام کرد و گفت به دوره خدمتش در این آژانس افتخار می کند.

بامداد شنبه (10 شهریور ماه) آمریکا از قطع کمک‌های مالی خود به «آنروا» را خبر داد. آنروا در سال اشغال فلسطین «1948»، تأسیس شد.

این نهادِ وابسته به سازمان ملل در می 1950 کار خود را آغاز کرد و مأموریتش به صورت دوره‌ای تجدید شد که آخرین تاریخ تجدید این مأموریت مربوط به ژوئن 2017 است. آنروا به بیش از پنج میلیون آواره فلسطینی در اردن، لبنان، سوریه و اراضی اشغالی و نوار غزه خدمات ارائه می‌دهد.

کشورهای عضو سازمان ملل به صورت داوطلبانه به این نهاد کمک مالی می‌کنند و خدمات آنروا شامل آموزش، بهداشت، بهبود زیرساخت‌ها و اوضاع اردوگاه‌ها، اعطای وام‌های کوچک و کمک در حالت‌های اضطراری هنگام درگیری‌های مسلحانه است.

0% ...

آخرین اخبار

بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران


مجلس اعلای اسلامی عراق: هدف از تجاوز به کشور ما، ایجاد بی ثباتی است


سید عمار حکیم: حمله آمریکا و عربستان به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم می‌کنم