رئیس‌جمهور چین در نشست هفته آینده «مجمع اقتصادی شرق» روسیه شرکت می‌کند

جمعه 16 شهريور 1397
19:33
رئیس‌جمهور چین در نشست هفته آینده «مجمع اقتصادی شرق» روسیه شرکت می‌کند طبق اعلام وزارت خارجه چین، رئیس‌جمهور این کشور در نشست سه شنبه هفته آینده «مجمع اقتصادی شرق» در «ولادی وستوک» شرکت و با همتای روس خود دیدار می‌کند.

العالم- آسیا 

برای اولین بار از زمان آغاز نشست سالیانه «مجمع اقتصادی شرق» در «ولادی وستوک» روسیه، رئیس‌جمهور چین قرار است در در صدر هیات چینی در این نشست حضور یابد.

«مجمع اقتصادی شرق» از سال ۲۰۱۵ به صورت سالیانه در «ولادی وستوک» روسیه برگزار شده است و سال جاری قرار است این نشست در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته‌ آینده برگزار شود.

این مجمع به میزبانی ولادی وستوک روسیه و با هدف تشویق سرمایه‌گذاری‌های خارجی در مناطق شرق دور روسیه برگزار می‌شود.

وزارت خارجه چین امروز جمعه اعلام کرد که «شی جین پینگ» در این نشست شرکت می‌کند و در حاشیه آن با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه دیدار خواهد کرد.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در گزارش خود درباره حضور رئیس‌جمهور چین در این مجمع، آن را «نشانه‌ای از پیوندها و روابط سالم» بین پکن و مسکو خوانده است.

از نظر این رسانه آمریکایی، روابط چین و روسیه با مانورهای نظامی مشترک دو کشور و هماهنگی‌ها بین آنها در مسائل سیاست خارجی از قبیل سوریه و کره شمالی تقویت شده است.

بنا بر این گزارش، از زمان آغاز ریاست جمهوری جین پینگ در سال ۲۰۱۲ تاکنون، او و پوتین تاکنون ۲۵ بار دیدار کردند و تنها در یک سال جاری ۵ بار ملاقات داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: آقای استارمر جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید


دست رد ناتو به سینه ترامپ


اجرای «موج ۶۹» عملیات وعده صادق ۴؛ هدف شرکت های پشتیبانی رزمی و راداری رژیم صهیونیستی


اعتراض ملونی به«تفسیرهای ساختگی» از بیانیه اروپا و ژاپن: ماموریت نظامی در تنگه هرمز نداریم


پیام نوروزی پزشکیان: امسال به نوروزی نیاز داریم که وحدت را نشان دهد


هشدار مالزی درباره پیامدهای تشدید تنش با ایران


کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران


هشدار عراقچی نسبت به برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به زیرساختهای ایران


پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است