واکنش کنسولگری ایران در بصره به حادثه تعرض

جمعه 16 شهريور 1397
21:31
واکنش کنسولگری ایران در بصره به حادثه تعرض شبکه سومریه عراق گزارش داد که کنسولگری ایران در شهر بصره عراق، تعرض به ساختمان و آتش زدن آن را وحشیانه خواند.

العالم - عراق

کنسولگری ایران در شهر بصره به حمله معترضان عراقی به ساختمان کنسولگری در این شهر واکنش نشان داد.

شبکه سومریه عراق شامگاه جمعه اعلام کرد که کنسولگری ایران این حادثه را «وحشیانه» و «غیر اخلاقی» خوانده است.

مسئول اطلاع‌رسانی کنسولگری ایران در گفت‌وگو با این شبکه، با بیان این که «کنسولگری ایران در بصره کاملا سوخته»، پرسید: «حوادث عراق چه ربطی به کنسولگری دارد».

او ادامه داد: «ما گروه مشخصی را متهم به آتش زدن مقر خود در بصره متهم نمی‌کنیم؛ کار ما اعطای ویزا و خدمات برای شهروندان بود و آنچه رخ داد وحشیانه و به دور از اخلاق بود».

عصر جمعه معترضان عراقی که از چند روز پیش به خدمات‌رسانی ضعیف و ناکارآمد اعتراض داشتند، به ساختمان کنسولگری ایران در شهر بصره حمله کردند و آن را آتش زدند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا