سردار جوانی در گفت و گو با شبکه العالم:

اقدام سپاه پاسداران در راستای امنیت ملی و مقابله با مراکز شرارت بود

دوشنبه 19 شهريور 1397
21:17
اقدام سپاه پاسداران در راستای امنیت ملی و مقابله با مراکز شرارت بود معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت : اقدامی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام داد در راستای امنیت ملی و مقابله با مراکز شرارت بود.

العالم ایران سیاسی

سردار یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت و گو با شبکه العالم با اشاره به اقدام اخیر سپاه در بمباران مقر تروریست ها اظهارداشت: اقدامی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام داد در راستای امنیت ملی و مقابله با مراکز شرارت بود.

وی افزود: سپاه پاسداران در تامین حقوق و امنیت ملت ایران اجازه نمی دهد که دشمنان و گروهک های ضد انقلاب و تروریستی از خطوط قرمز عبور کنند و به یک نوعی ثبات کشور ما را بر هم بزنند. ما در مقاطع گذشته هر از چند گاهی شاهد این چنین اقدامات قاطع از سوی سپاه پاسداران بودیم، زمانی که گروهک تروریستی داعش با اعزام چند تروریست به تهران، مجلس شورای اسلامی را مورد هدف قرار داد و یک نوع اخلال امنیتی بوجود آورد ،سپاه تاکید کرد که انتقام خواهد گرفت و پاسخ قاطع خواهد داد و ما شاهد سیلی موشکی سپاه پاسداران بودیم .

سردار جوانی تصریح کرد: در ماه های اخیر گروهک‌های ضد انقلاب غرب کشور از جمله کمله، دمکرات و پژاک در منطقه شمال غرب کشور  تحرکاتی را داشتند، سپاه پاسداران با صراحت اعلام کرد که انتقام کسانی که بی گناه خونشان به زمین ریخته شده را خواهد گرفت. 

وی با اشاره به پیام این اقدام سپاه، گفت: این اقدام سپاه پاسخ کوبنده ای بود به مراکز شرارت که در مناطق کردی عراق ساکن هستند و پیامی است به همه گروهک های تروریستی و خصوصا حامیان آنها کشورهای غربی و آمریکائی و صهیونیستی و همچنین برخی از کشورها در منطقه ،که جمهوری اسلامی و خصوصا سپاه پاسداران در دفاع از امنیت ملت ایران و تامین استقلال ملت ایران هیچ گونه ملاحظه کاری نخواهد کرد و به هر گونه شرارت بطور قاطع و کوبنده پاسخ خواهد داد.

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  جمهوری اسلامی ایران در برابر قدرت هایی که به نوعی ما را تهدید می کنند در موقعیت قدرت بازدارندگی قرار دارد و  آنها چون قدرت ما را می دانند تا به حال جرات نکردند که تحرکی علیه ملت ما داشته باشند و قطعا در آینده هم چنین جراتی پیدا نخواهند کرد. اما برخی از این گروهک ها گاهی تحت تاثیر عملیات روانی و رسانه ای دشمنان، دچار نوعی توهم می شوند و تصور می کنند که جمهوری اسلامی ایران در داخل دچار نوعی ضعف شده است از همین رو یکسری تحرکاتی را انجام می دهند که بلافاصله با پاسخ کوبنده مواجه می شوند .

وی گفت: امیدواریم این گروهک ها این پیام را دریافت کرده باشند که تحلیل شان نادرست است، که اگر بخواهند به شرارت ها ادامه بدهند قطعا پاسخ های بعدی کوبنده تر و قاطع تر خواهد بود .

 

0% ...

آخرین اخبار

تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"