کاخ سفید: اجازه نمی‌دهیم دادگاه بین‌المللی کیفری از آمریکا و اسرائیل تحقیق کند

دوشنبه 19 شهريور 1397
22:57
کاخ سفید: اجازه نمی‌دهیم دادگاه بین‌المللی کیفری از آمریکا و اسرائیل تحقیق کند
مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه تهدید کرد در صورتی که دادگاه بین‌المللی کیفری شهروندان آمریکا و متحدان این کشور را تحت تعقیب قرار دهد آن را تحریم خواهد کرد.

 

العالم - آمریکا

«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه دادگاه بین‌المللی کیفری را «خطرناک» توصیف کرد. 

پیش از این شبکه خبری سی‌.‌ان.‌ان به نقل از مقام‌های مطلع به محتوای سخنرانی بولتون نوشته بود انتظار می‌رود دولت ترامپ در صورت اقدام دادگاه بین‌المللی کیفری برای تحقیق از آمریکا یا اسرائیل، تحریم‌ها علیه این دادگاه بین‌المللی را آغاز کند.

مقام آگاه به سی‌ان‌ان گفت بولتون قرار است روز پنجشنبه فعالیت‌های جدیدی برای تنبیه کشورها و افرادی انجام دهد که پرسنل آمریکا یا متحدانش به ویژه اسرائیل را تحت تعقیب قرار می‌دهند.

بولتون روز دوشنبه گفت: «دولت ترامپ از آمریکا و متحدانش در برابر تعقیب‌های قضایی غیرقانونی و خطرناک دادگاه بین‌المللی کیفری محافظت خواهد کرد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور