الجعفری:

حمله به سرکنسولگری ایران حمله به عراق بود

دوشنبه 19 شهريور 1397
23:09
حمله به سرکنسولگری ایران حمله به عراق بود وزیر امور خارجه عراق اعلام کرد که حمله عده ای مزدور به سرکنسولگری ایران در بصره فقط علیه ایران نبود بلکه علیه خود ما نیز بود.

العالم _ عراق

'ابراهیم الجعفری' روز دوشنبه در یک گفتگوی تلویزیونی تصریح کرد که نباید اقدامات نادرست عده ای معدود در حمله به سرکنسولگری ایران را به حساب دولت و ملت عراق و حتی معترضانی گذاشت که طبق قانون برای احقاق حقوق خود تظاهرات می کنند، مهاجمان عده ای مزدور بودند که سعی داشتند چهره عراق را تخریب کنند و به روابط این کشور با ایران آسیب بزنند.

وزیر امور خارجه عراق تاکید کرد که روابط ایران و عراق امری ذاتی است و از واقعیت های تاریخی و جغرافیایی ریشه گرفته است و میان دو کشور حدود 1200کیلومتر مرز و منافع مشترک و احترام متقابل وجود دارد.
الجعفری افزود: زائران ایرانی به عتبات مقدس در عراق می آیند و عراقی ها نیز به زیارت آستان های مقدس در ایران می روند و همه این ها باعث به وجود آمدن روابط خوب میان دو ملت شده است. 

وی افزود: ما نباید این اقدام (حمله به سرکنسولگری ایران) که از سوی افراد منحرف هدایت می شوند را از چشم تظاهرات کنندگان و ملت و دولت عراق ببینیم، آنها فقط نماینده خودشان هستند و بزودی تحت پیگیرد قضایی قرار می گیرند و مشخص خواهد شد مزدورانی هستند که دنبال آسیب زدن به وجهه عراق و روابط با ایران بوده اند. 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران