جزئیات حمله به سفارت ایران در پاریس

شنبه 24 شهريور 1397
14:11
جزئیات حمله به سفارت ایران در پاریس چند نفر از اعضای گروهک کومله به سفارت ایران در پاریس تعرض کردند.

العالم - ایران

در این حادثه که عصر دیروز رخ داد، حدود 15 نفر از عناصر این گروهک تروریستی با اهانت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی، اقدام به پرتاب سنگ و اشیای مختلف از جمله لوازم کامپیوتر، کپسول آتش نشانی و ... کردند و شیشه های ساختمان سفارت را شکستند.

پلیس فرانسه از صبح روز جمعه از تحرکات این افراد خبر داشت و به مسئولان سفارت نیز اطلاع داده بود، اما درست در زمانی که عناصر گروهک تروریستی کومله در مقابل سفارت حاضر می شوند، ماموران پلیس اطراف سفارت را ترک می کنند.

پس از پایان نمایش متعرضان به سفارت ایران، ماموران پلیس بار دیگر به محل خدمتشان باز می گردند.

عناصر گروهک تروریستی کومله، تاکنون بارها با اقدامات تروریستی در مناطق غربی ایران، موجب ناامنی و شهادت بسیاری از هموطنانمان شده اند.

در یکی از اقدامات اخیر این گروهک که 29 تیرماه رخ داد، اشرار و تروریست ها که مقر آنها در کردستان عراق است، به پاسگاه مرزی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) نیروی زمینی سپاه پاسداران در روستای «دری» مریوان حمله کردند و 11 تن از نیروهای امنیتی کشورمان را به شهادت رساندند.

در پاسخ به این اقدامات کور تروریستی، یگان موشکی و پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شنبه گذشته(17 شهریور) محل استقرار و جلسه سران حزب منحله موسوم به دموکرات کردستان ایران(HDK) از دیگر گروهک های جنایتکار و مرکز آموزش تروریست های وابسته در منطقه کردستان عراق را با هفت فروند موشک زمین به زمین کوتاه بُرد، هدف قرار داد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از ویرانی زیرساخت های صور تا شکست پروژه کوچ اجباری


آیت الله آملی لاریجانی: خون شهدای جنگ ۱۲ روزه منجر به تقویت وحدت ملی شد


کارشناسان چینی: تفاهم احتمالی ایران و آمریکا راه را برای کاهش تنش هموار می‌کند


مقام امنیتی عراقی از تحرکات مخفیانه حزب بعث در استان بصره خبر داد


کاهش بهای نفت در پی خوش‌بینی نسبت به توافق ایران و آمریکا


جنگی که جایگاه آمریکا را فرسود؛ توافق با ایران هم واشنگتن را نجات نمی‌دهد


تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف لبنان


رأی مثبت ایران به کنوانسیون «کار شایسته در اقتصاد پلتفرمی» در ژنو


مخالفت حزب الله با مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم اشغالگر


سرلشکر عبداللهی: دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را می شنود