عزاداری بحرینی‌ها در شهر بدون حسینیه «حمد»

شنبه 24 شهريور 1397
18:35
عزاداری بحرینی‌ها در شهر بدون حسینیه «حمد»
هزاران نفر از شهروندان بحرینی در شهر «حمد» که با گذشت ۳۴ سال از تأسیس آن هنوز بدون حسینیه است، مراسم عزاداری سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) را برگزار کردند.

 

العالم - بحرین

هزاران شهروند بحرینی دیشب نیز در میدان «الرابع» شهر حمد مراسم عزاداری امام حسین (ع) را برگزار کردند.

بحرینی‌ها از سال ۲۰۰۲ در ایام ماه محرم مراسم عزاداری را در میدان مذکور برگزار می‌کنند و امسال نیز شهروندان ۲۵ منطقه از سراسر بحرین در این عزاداری شرکت کردند.

طبق گزارش وبگاه «اللؤلؤه»، ساکنان شهر حمد در بیانیه‌ای اعلام کردند که پیام آنها از برگزاری موفقیت‌آمیز مراسم عزاداری امام حسین (ع) این است که با وجود گذشت ۳۴ سال از افتتاح این شهر اما هنوز بدون حسینیه باقی مانده و درخواست شیعیان برای احداث حسینیه در این شهر و علت محرومیت آنها از این حق همچنان بی پاسخ مانده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند