هزینه ویزای اربعین چگونه محاسبه می‌شود؟

شنبه 24 شهريور 1397
23:02
هزینه ویزای اربعین چگونه محاسبه می‌شود؟ دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اینکه تلاش ما کاهش هزینه زائران اربعین است، گفت: قیمت ویزای اربعین با نرخ ارز تعادلی که سامانه نیما اعلام می‌کند، مشخص می‌شود.

العالم-ایران/فرهنگی

شهریار حیدری دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به جلسه اخیر ستاد مرکزی اربعین و برنامه‌ریزی برای برپایی باشکوه پیاده‌روی اربعین حسینی، اظهار داشت: ما آمادگی کاملی برای برپایی باشکوه پیاده‌روی اربعین به میزبانی مردم عراق داریم.

وی با بیان اینکه هزینه ویزا با توجه به افزایش قیمت ارز در ماه‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است، افزود: با وجود تلاش‌های ما امکان حذف ویزای اربعین برای زائران وجود ندارد و تمامی زائران باید برای این سفر معنوی ویزا دریافت کنند.

حیدری با اشاره به اینکه زائران پیاده‌روی اربعین برای ورود به خاک عراق باید هر سال ۴۱ دلار پرداخت می‌کردند، خاطر نشان کرد: امسال بر اساس حذف دلار از مبادلات ارزی ایران و عراق، هزینه ویزا معادل دینار یا یورو محاسبه خواهد شد و زائران این مبلغ را بر مبنای ریال پرداخت می‌کنند.

مدیرکل دفتر امور مرزی وزارت کشور با بیان اینکه تلاش ما کاهش هزینه زائران اربعین است، گفت: قرار بود هزینه ویزای اربعین با ارز آزاد محاسبه شود که با توافقاتی که صورت گرفته است، مقرر شد تا قیمت ویزای اربعین با ارز تعادلی که سامانه نیما اعلام می‌کند، مشخص شود که در نهایت زائران با ثبت‌نام در سامانه سماح می‌توانند مبلغ نهایی آن را که نوساناتی نیز دارد، پس از اعلام سازمان حج و زیارت مشاهده و پرداخت کنند.

 سال گذشته بیش از ۲ میلیون نفر از کشورمان در پیاده‌روی میلیونی عاشقان حسینی در ایام اربعین شرکت کردند که امسال بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت تمامی زائران اربعین باید در سامانه سماح نام‌نویسی کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب یک خبر؛ غریب‌آبادی: برگزاری مذاکرات فنی برای این هفته برنامه ریزی نشده بود


تأکید رئیس قوه قضاییه بر اجرای دقیق و سریع فرامین رهبر معظم انقلاب


مدیریت دولت در جنگ بسیار عاقلانه بود/ امضای تفاهمنامه با دیدگاه صاحبنظران، اصل قرآنی است


موج گرمای کم‌سابقه به افزایش مرگ ومیر در فرانسه منجر شد


ناخرسندی باکو از تصمیم تل‌آویو


وزیر خارجه عراق به دمشق رفت


رایزنی عراقچی در بغداد برای تقویت همکاری های راهبردی و هماهنگی تشییع رهبر شهید+ فیلم


برگزاری نخستین نشست کمیته مشترک هرمز با محوریت آینده مدیریت تنگه


رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد می‌شود


تلاش آمریکا برای برهم زدن تفاهم با ایران؛ کشورهای خلیج فارس همچنان اسیر محاسبات گذشته اند