مشاور اردوغان: حمله به ادلب، حمله به ترکیه است

يکشنبه 25 شهريور 1397
18:13
مشاور اردوغان: حمله به ادلب، حمله به ترکیه است مشاور امور سیاست خارجه اردوغان در یک برنامه تلویزیونی گفت که هر گونه حمله به ادلب به منزله حمله به ترکیه محسوب می‌شود.

العالم _ ترکیه

«یاسین آکتای» مشاور امور سیاست خارجه رئیس‌جمهور ترکیه در گفت‌و‌گو با شبکه «وطن» ترکیه گفت که کشورش حمله نظامی به ادلب را حمله به خود می‌داند.

او همچنین مدعی شد: «ترکیه تماشاچی نخواهد بود تا اتفاقات حلب در ادلب تکرار شود».

مشاور اردوغان در ادامه روسیه را به تسویه مخالفان دولت سوریه به بهانه مبارزه با تروریسم متهم کرد و مدعی شد که هر آن‌چه در سوریه می‌گذرد، یک پاکسازی نژادی است.

وی در خصوص نشست تهران نیز گفت که طرف‌های شرکت کننده بر روی کاهش تنش موافقت کردند اما این مسأله در عمل اجرا نشد.

وی با انتقاد از موضع جامعه جهانی در قبال سوریه و با متهم کردن کشورها به سکوت در این باره تهدید کرد که در صورت گسترش بحران سوریه، میلیون‌ها پناهنده به اروپا فرار خواهند کرد.

سخنان مقامات ترکیه در خصوص سوریه، در روزهای گذشته بسیار افزایش یافته است و این در حالی است که ارتش و متحدان سوریه آماده حمله به تروریست ها در  ادلب هستند.

آنکارا مسأله ادلب را به امنیت ملی خود گره می‌زند و خواستار حل و فصل به تعویق افتادن حمله نظامی است.

 رهبران سه کشور ایران، ترکیه و روسیه در تاریخ 16 شهریور در تهران در چارچوب مذاکرات حل و فصل موضوع سوریه گرد هم آمدند.

استان ادلب که در شمال سوریه و مشرف به مرز با ترکیه قرار دارد، آخرین سنگر تروریست‌ها محسوب می‌شود. دهها هزار تروریستی که از استان‌های مختلف سوریه و پس از شکست از ارتش بالاجبار کوچانده شده و در این استان جا گرفته‌اند.

یکی از نگرانی‌های اصلی آنکارا در این خصوص، سرازیر شدن سیل تروریست‌هایی است که از سوریه به سمت ترکیه فرار خواهند کرد.

مسأله بعدی غیر نظامیانی است که در این استان حضور دارند و دولت سوریه تلاش دارد با ایجاد گذرگاههایی، آن‌ها را به خارج از ادلب انتقال دهد.

ارتش و متحدان سوریه از مدت‌ها پیش تجهیزات نظامی خود را در چندین محور در اطراف ادلب مستقر کرده و منتظر صدور فرمان هستند.

0% ...

آخرین اخبار

تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسنی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو


افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت شبکه ارتباطات برای زائران اربعین


ورود زیست‌فناوری دریایی ایران به عرصه مقابله با جلبک‌های سمی


السودانی: تجاوز آمریکا و عربستان نقض حاکمیت عراق است/ حق دفاع برای ما محفوظ است


حمله اوکراین به کشتی ایرانی مصداق واقعی اقدام تروریستی بود


واکنش تند پکن به تحریم‌های جدید پنتاگون علیه مؤسسات تحقیقاتی چین


آیا دیدار ترامپ و نتانیاهو می‌تواند زمینه‌ساز جنگ جدید علیه ایران باشد؟


روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران