خبرگزاری کیودو اعلام کرد:

نخست وزیر ژاپن در تدارک دیدار با روحانی

يکشنبه 25 شهريور 1397
20:45
 نخست وزیر ژاپن در تدارک دیدار با روحانی نخست وزیر ژاپن در تدارک دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران در حاشیه اجلاس آتی مجمع عمومی سازمان ملل متحد است.

العالم ـ آسیا

خبرگزاری کیودو روز یکشنبه به نقل از منابع آگاه در دولت ژاپن نوشت که «شینزو آبه» نخست وزیر این کشور در تدارک دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران در حاشیه اجلاس آتی مجمع عمومی سازمان ملل متحد است.

به گزارش ایرنا، این منبع آگاه به کیودو گفت که ژاپن امیدوار به حفظ روابط با ایران است و انتظار می‌رود همکاری‌های تجاری و اقتصادی آینده دو کشور در نشست پیش رو مورد بررسی قرار گیرد.
وی تاکید کرد؛ نخست وزیر ژاپن در این دیدار که برای ششمین سال متوالی انجام می‌شود، از روحانی خواهد خواست که ایران به اجرای تعهدات برجامی خود ادامه دهد.
به گفته این منبع، موضوع صادرات نفت ایران به ژاپن و فشارهای آمریکا هم از جمله دیگر مواردی است که در این نشست مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
این خبر تکمیل می شود ...

0% ...

آخرین اخبار

بزرگداشت دومین سالگرد شهادت شهید حسین امیرعبداللهیان


سخنگوی وزارت دفاع: هیبت آمریکا به دست ایران فروریخت/بخشی از توان دفاعی هنوز استفاده نشده است


حماس: اسرائیل دزدی دریایی را عادی سازی کرده است


ترکیه: حمله اسرائیل به ناوگان دریایی "شکست حصر غزه" اقدامی وحشیانه است


کرملین: ارتباطی میان سفر ترامپ و پوتین به چین وجود ندارد


وضعیت سلامتی «رهبر انقلاب» در روز اول جنگ چگونه بود؟


رایزنی وزیر خارجه ایران با همتای سعودی در باره تحولات منطقه


پرواز مرموز پهپادهای کویتی در آسمان عراق


انهدام سامانه «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی با حمله پهپادی حزب‌الله


جبلی: شهید لاریجانی در همه عرصه‌ها یار انقلاب بود