اخراج سفیر سازمان آزادی‌بخش فلسطین از آمریکا

يکشنبه 25 شهريور 1397
22:04
اخراج سفیر سازمان آزادی‌بخش فلسطین از آمریکا سفیر سازمان آزادی‌بخش فلسطین اعلام کرد که دولت آمریکا از او و خانواده‌اش خواسته است تا خاک این کشور را ترک کنند.

العالم _ آمریکا

«حسام زملط» سفیر سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واشنگتن از لغو مجوز اقامت او و خانواده‌اش از سوی دولت آمریکا خبر داد.

سفیر سازمان آزادی‌بخش فلسطین در واشنگتن در گفت‌و‌گو با شبکه المیادین همچنین گفت که دولت آمریکا حساب‌های بانکی او را نیز مسدود کرده و از او و خانواده‌اش خواسته تا فورا خاک این کشور را ترک کنند.

«حسام زملط» این اقدام آمریکا به علت مخالفت رهبران فلسطینی با طرح موسوم به «معامله قرن» دانست و گفت که آمریکا می‌خواهد از رهبران فلسطینی برای جلب رضایت رژیم صهیونیستی انتقام بگیرد.

دولت آمریکا روز دوشنبه ( 19 شهریور) تعطیلی دفتر ساف در واشنگتن را اعلام و رهبران فلسطینی را به مخالفت با گفت‌وگو با دولت «دونالد ترامپ» و عدم اجرای مذاکرات صلح با رژیم صهیونیستی متهم کرد.

ادعای دولت آمریکا در خصوص مخالفت رهبران فلسطینی با گفت‌و‌گو، در حالی است که  «صائب عریقات» مذاکره کننده ارشد فلسطینی درباره بسته شدن دفتر ساف در واشنگتن گفته است: رسما به ما اعلام شد که به دلیل ادامه رجوع به دادگاه لاهه علیه جنایات جنگی اسرائیل، سفارت ما در واشنگتن بسته خواهد شد و پرچم فلسطین پایین خواهد آمد.

اقدامات خصمانه آمریکا علیه فلسطین به این مورد محدود نشد و وزارت خارجه آمریکا در یک اقدام بی سابقه، در روز دهم شهریور گذشته اعلام کرد این کشور تمامی کمک‌های مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) را قطع کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷