ترامپ پس از وضع تعرفه، باز هم چین را تهدید کرد

سه شنبه 27 شهريور 1397
19:51
ترامپ پس از وضع تعرفه، باز هم چین را تهدید کرد رئیس‌جمهور ایالات متحده که شب گذشته تعرفه 10 درصدی بر 200 میلیارد دلار کالای وارداتی از چین اعمال کرده بود، باز هم با انتشار توئیتی چین را تهدید کرد.

العالم - آمریکا

صفحه توئیتر دونالد ترامپ، خبرسازترین صفحه در شبکه‌های اجتماعی طی ماه‌های اخیر، باز هم شاهد انتشار یک توئیت تهدیدآمیز از جانب رئیس‌جمهور آمریکا بود، این بار علیه پکن.

بنابراین گزارش، در حالی که ترامپ شب گذشته بر 200 میلیارد دلار واردات ایالات متحده از چین تعرفه 10 درصدی وضع کرد، اکنون می‌گوید که اگر چین دامداران و کشاورزان آمریکایی را هدف [اقدامات تلافی‌جویانه] قرار دهد، با واکنش واشنگتن مواجه می‌شود.

رئیس‌جمهور آمریکا نوشت: «چین برای سال‌ها از تجارت با ایالات متحده سود برده است و آنها می‌دانند من آن کسی هستم که می‌داند چگونه متوقفشان کند.»

وی می‌افزاید: «اگر کشاورزان، دامداران یا صنعت‌گران ما هدف قرار گیرند، اقدامات تلافی‌‌جویانه اقتصادی شدید و تندی علیه چین اعمال خواهد شد.»

این در حالی است که امروز وزارت بازرگانی چین اعلام کرد به دلیل اقدام آمریکا برای اعمال تعرفه‌های جدید بر واردات 200 میلیارد دلار کالا از چین، از این کشور به سازمان تجارت جهانی شکایت کرده است.

صادرات چین به آمریکا، بیش از وارداتش از این کشور است و نبرد تعرفه‌ای در مجموع به ضرر پکن تمام می‌شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است