حمله به یمن عربستان را غرق در بدهی کرده است

جمعه 30 شهريور 1397
08:55
حمله به یمن عربستان را غرق در بدهی کرده است خبرگزاری یورو نیوز در گزارش جدید خود نوشت هزینه سنگین حمله ائتلاف سعودی به یمن به سرکردگی عربستان – که حدود 6 میلیارد دلار در ماه برآورد شده است – علت اصلی درخواست های مکرر عربستان برای وام است.

العالم - عربستان سعودی 

مرکز مطالعات و تحقیقات "ای اچ اس مارکتس" انگلیسی در گزارش هفته پیش خود حجم هزینه های دفاعی پیش بینی شده برای عربستان را در سال آینده حدود 100 میلیارد دلار برآورد کرده است.

روزنامه "تایمز"، چاپ لندن نیز هزینه حمله ائتلاف سعودی به یمن را از ابتدا حدود 250 میلیارد دلار برآورد کرده است؛ این در حالی است که درآمد پیش بینی شده عربستان از فروش نفت حدود 161 میلیارد دلار است.

همه این پیش بینی ها به این معناست که عربستان با توجه به حجم بسیار بالای هزینه برای خرید اسلحه به خصوص سامانه دفاع موشکی "پاتریوت" برای دفع حمله های موشکی یمن، به وام های بیشتری نیاز پیدا خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: توافق با ایران تا اوایل هفته آینده نهایی می‌شود


ادعای سنتکام درمورد سرنگون کردن پهپادهای ایرانی


حمایت5 کشور منطقه از روند صلح بین واشنگتن و تهران


وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است