ترکیه خواستار ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه شد

جمعه 30 شهريور 1397
21:48
ترکیه خواستار ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه شد وزیر امور خارجه ترکیه با بیان اینکه با همتایان ایرانی و روس خود در نیویورک دیدار خواهد کرد، از لزوم ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه خبر داد.

العالم - ترکیه

«مولود چاووش‌اوغلو»، وزیر امور خارجه ترکیه جمعه (۳۰ شهریور) گفت که بعد از توافق سوچی بین روسیه و ترکیه باید یک توافق آتش‌بس کامل در سوریه ایجاد شود.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد، چاووش اوغلو در این ارتباط گفت: «آنچه باید بعد از توافق سوچی انجام داد ایجاد آتش‌بس کامل در سوریه و تمرکز بر راه حل سیاسی است».

اشاره وزیر امور خارجه ترکیه به توافق اخیر بین آنکارا و مسکو در مورد استان ادلب است که طی آن، «ولادیمیر پوتین» و «رجب طیب اردوغان»، رؤسای جمهور روسیه و ترکیه دوشنبه این هفته (۱۷ سپتامبر/۲۵ شهریورماه) از توافق دو کشور برای ایجاد منطقه غیرنظامی در «ادلب» میان نیروهای ارتش سوریه و شبه‌نظامیان به وسعت ۱۵ کیلومتر مربع خبر داد.

چاووش اوغلو همچنین از دیدار خود با وزرای امور خارجه ایران و روسیه در حاشیه نشست آینده مجمع عمومی سازمان ملل و شورای امنیت این سازمان خبر داد.

ایران، ترکیه و روسیه به عنوان تضمین کنندگان روند آستانه چهارم، در مورد ایجاد مناطق کاهش تنش در سوریه که یکی استان ادلب یکی از آن‌هاست، همکاری دارند.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند