پاکستان، حمله تروریستی اهواز را محکوم کرد

شنبه 31 شهريور 1397
12:33
پاکستان، حمله تروریستی اهواز را محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، حمله تروریستی در شهر اهواز در رژه نیروهای مسلح را که به شهادت جمعی از هموطنان منجر شد، محکوم کرد.

العالم - آسیا

«محمد فیصل» روز شنبه در پیامی توییتری، نوشت: دولت پاکستان، اقدام تروریستی در رژه نیروهای مسلح در شهر اهواز ایران که به کشته شدن چند تن منجر شد را شدیدا محکوم می کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با تسلیت این حادثه به خانواده های بازماندگان این اقدام تروریستی، در پیام توییتری خود نوشت: دولت پاکستان، اقدامات تروریستی را در هر نوع و شکل خود محکوم می کند.

خانم 'رفعت مسعود' سفیر پاکستان در ایران نیز با انتشار پیامی در توییتر،این اقدام تروریستی را محکوم کرد.

وی نوشته است : درود بر تمامی کسانی که در این حادثه تروریستی بزدلانه و وحشیانه آسیب دیدند.

او اضافه کرد: پاکستان در این لحظات سخت در کنار کشور دوست و برادر خود ایران می ایستد.

یک گروه مسلحانه تروریست که ظاهرا وابسته به گروهک تجزیه طلب الاحواز است، روز شنبه در رژه نیروهای مسلح به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس در اهواز پس از پوشیدن لباس مبدل سپاه و بسیج به جایگاه مسئولان و فرماندهان ارشد نطامی و انتظامی حمله کردند.

در جریان این اقدام چهار عامل این حادثه تروریستی کشته، زخمی و دستگیر شدند.

معاون سیاسی احتماعی استانداری خوزستان نیز گفته است: تاکنون شهادت 10 نفر در جریان حمله تروریستی به رژه نیروهای مسلح در اهواز قطعی شده است.
«علی حسین حسین زاده»افزود: شهدا اغلب از نیروهای سپاه ، ارتش و مردم حاضر در محل رژه نیروهای مسلح هستند.
وی تاکید کرد: در این حمله کور بیش از 20 نفر مجروح شده اند که احتمال دارد تعداد شهدا افزایش یابد چرا که حال تعدادی وخیم اعلام شده است. 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۵ هزار مگاوات


نیرو‌های مسلح ما به نقض آتش‌بس با قدرت پاسخ می‌دهند


دستور رئیس جمهور برای افزایش میزان اعتبار کالابرگ


روایتی از زندگی و شهادت حسام زیدان؛ از خبرنگاری در العالم تا شهادت در لبنان


عملیات استشهادی در قدس؛ یک صهیونیست به هلاکت رسید


وقتی آمریکا ورزش را قربانی سیاست می کند: آیا فیفا کاری خواهد کرد؟


نقشه جدید رژیم صهیونیستی برای تجزیه جغرافیایی کرانه باختری


قالیباف: هرجا دست مردم باز باشد گره‌های بزرگ باز می‌شود


ولایتی: کودکان خط قرمز مشترک بشریت هستند


مراسم یادبود شهید حسام زیدان خبرنگار شبکه العالم در صداوسیما برگزار شد