بحران سوخت در یمن + فیلم

يکشنبه 1 مهر 1397
16:09
بحران نایاب شدن مشتقات نفتی در صنعا و چند شهر یمنی مشکلات بسیاری را برای شهروندان یمنی به خصوص رانندگان وسایط نقلیه و تاکسی ها ایجاد کرده است. به طوری که آنها دیگر نمی توانند به کسب و کار خود ادامه دهند.

العالم - یمن

رانندگان بیش از هر کسی از بحران شدید سوخت در چند روز اخیر در صنعا و سایر استانها آسیب دیده و قادر به امرار معاش نیستند.

یک راننده تاکسی به نام "فرحه احمد" پس از دو سال که حقوق ماهانه اش قطع شده است زندگی خود و خانواده اش را با رانندگی تاکسی تأمین می کرد اما با نایاب شدن بنزین، قادر به امرار معاش نیست.

احمد به شبکه خبری العالم گفت: منبع درآمدی نداشتم بنابراین خودرویی خریدم تا با آن کار کنم اما نتوانستم شغلی به دست آورم. اکنون به دلیل نایاب شدن بنزین، نه شغلی دارم و نه می توانم رانندگی کنم.

بیش از 2هزار وسیله نقلیه در صنعا ساعت ها در صف های طولانی در مقابل پمپ بنزین می مانند. اما در نهایت مجبورند بنزین را به قیمت 30 دلار برای هر گالن از بازار سیاه تهیه کنند.

این مشکل به دلیل کمبود وسایل نقلیه دامنگیر همه مردم شده است چرا که مجبورند مدت ها منتظر بمانند یا مسافت زیادی را پیاده روی کنند.

به تازگی ائتلاف متجاوز سعودی با ایجاد بحران سوخت در شمال و جنوب یمن و واداشتن کابینه منصور هادی به تحمیل مالیات و عوارض سنگین بر واردات مشتقات نفتی و مواد غذایی به جنگ اقتصادی خود علیه این کشور شدت داده و باعث شده است بازرگانان از واردات این محصول خودداری کنند.

به رغم تلاش های طرف های رسمی برای تأمین مواد نفتی، موجودی این مواد هنوز پاسخگوی نیازمندی ها و پایان دادن به بحران موجود که زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است، نیست.

0% ...

آخرین اخبار

تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


هشدار قاآنی به صهیونیست‌ها؛ باید سراسر لبنان را ترک کنید


وزرای نفت ایران و هند بر توسعه و تقویت همکاری‌ها در حوزه انرژی تاکید کردند


کارشناس امور راهبردی: مقاومت ابتکار عمل میدانی را در جنوب لبنان در دست دارد


پرچم عاشورا در قلب اروپا به اهتزاز درآمد+ویدیو


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا


زلزله‌ مهیب ونزوئلا؛ ۳۲ کشته و ۷۰۰ زخمی تا این لحظه


ادعاهایی درباره تحویل برخی مناطق اشغالی لبنان به ارتش با هماهنگی آمریکا


پربیننده ترین خبرها