امروز؛ سخنرانی روحانی درمجمع عمومی سازمان ملل

سه شنبه 3 مهر 1397
17:58
امروز؛ سخنرانی روحانی درمجمع عمومی سازمان ملل مجمع عمومی سازمان ملل متحد برنامه سخنرانی سران کشورهای مختلف جهان در هفتاد و سومین نشست سالانه این مجمع را اعلام کرد.

العالم - ایران / سیاسی

مجمع عمومی سازمان ملل متحد در وبسایت خود برنامه سخنرانی سران کشورهای مختلف جهان در هفتاد و سومین نشست سالانه این مجمع را اعلام کرد.

هفتاد و سومین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل که از هفته گذشته آغاز شده از روز سه‌شنبه آتی (25 سپتامبر مقارن با سوم مهرماه) به مدت 6 روز شاهد سخنرانی سران کشورهای مختلف خواهد بود. طبق قاعده مرسوم، هر کشور عضو سازمان ملل می‌تواند به مدت 15 دقیقه درباره مسائل جهانی به ایراد سخنرانی بپردازد.

همانند سال‌های گذشته، سخنرانی سران کشورهای جهان در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار خواهد شد. نوبت صبح از ساعت 9 به وقت محلی (16:30 به وقت تهران) آغاز شده و تا ساعت 14:45 (22:15 به وقت تهران) ادامه خواهد داشت. نوبت عصر نیز از ساعت 15:00 به وقت محلی (22:30 به وقت تهران) آغاز شده و پایان آن ساعت 21:00 (4:30 بامداد به وقت تهران) خواهد بود.

طبق برنامه اعلام شده، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در اولین روز از سخنرانی سران کشورهای جهان یعنی روز سه‌شنبه سوم مهرماه پس از سخنرانی دبیرکل سازمان ملل و رئیس مجمع عمومی این سازمان و همچنین رئیس‌جمهور برزیل، حدودا بین ساعت 17 تا 19 به وقت ایران به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.

حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران، نیز طبق جدول زمانی ارائه‌شده در همان روز و همان نوبت پس از ترامپ سخنرانی خواهد داشت اما با توجه به اینکه ایشان جزء سخنرانان پایانی نوبت صبح است و احتمال جابجایی سخنرانان یا طولانی شدن مباحث نیز وجود دارد، سخنرانی رئیس‌جمهور کشورمان احتمالا بین ساعت 20:30 تا 22 انجام خواهد شد.

انتظار می‌رود ترامپ همانند سال گذشته از فرصت 15 دقیقه‌ای خود در مجمع عمومی سازمان ملل مجددا برای طرح ادعاهای بی‌اساس علیه کشورمان استفاده کند اما با توجه به اینکه سخنرانی روحانی در همان روز و دستکم دو ساعت پس از سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا انجام خواهد شد، وی می‌تواند در نوبت سخنرانی خود به اتهامات ترامپ در حضور سران کشورهای جهان پاسخ دهد.

روحانی در نوبت صبحِ اولین روز از سخنرانی سران کشورها در هفتاد و سومین نشست سالانه مجمع عمومی، با احتساب دبیرکل سازمان ملل و رئیس مجمع عمومی، سخنران پانزدهم است و در فاصله بین سخنرانی ترامپ تا سخنرانی وی، سران 10 کشور از جمله ترکیه، مکزیک، فرانسه و قطر به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

0% ...

آخرین اخبار

موضع‌گیری چین در حمایت از ایران؛ پکن با تحریم‌های غیرقانونی فاقد مبنای حقوق بین‌الملل مخالف است


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت خروج نیروهای اسرائیلی از جنوب کشور


قالیباف: مسیر مقاومت تهران و بغداد در برابر آمریکا ادامه دارد


ادای احترام قالیباف به مقام شهیدابومهدی المهندس و شهدای مقاومت عراق


سرلشکر پاسدار عبداللهی : پاسخ به تهدیدات، کوبنده و ویرانگر خواهد بود


جهش در تعاملات اقتصادی تهران-مسقط با فعال‌سازی ظرفیت‌های تجارت ترجیحی


هشدار خطیب مسجدالاقصی درباره یهودی‌سازی قدس و تضعیف حضور مسلمانان


وزیر پیشین لبنان: آمریکا در بن‌بست استراتژیک گرفتار شده و ایران معادله بازدارندگی را بازتعریف می‌کند+فیلم


تشرف هیأت پارلمانی ایران به حرم امام حسین(ع) + تصویر


شهادت یک مبارز فلسطینی به ضرب گلوله ارتش اشغالگر در کرانه باختری