حمله نیروهای امنیتی بحرین به مردم معترض

جمعه 14 مهر 1391
18:37
حمله نیروهای امنیتی بحرین به مردم معترض نيروهاي امنيتي رژيم حاکم بر بحرين با کمک اشغالگران سعودي بار ديگر به تظاهرات مردمي در اين مجمع‌الجزاير حمله کرده و با تظاهرکنندگان درگير شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، در پی فراخوان گروه‌های سیاسی از مردم برای مشارکت در تظاهرات اعتراضی در روز جمعه و بعد از نماز جمعه، منابع خبری می‌گویند نیروهای امنیتی وابسته به رژیم تظاهرکنندگانی را که قصد ورود به میدان لؤلؤ به عنوان نماد اعتراضات را داشتند، مورد حمله قرار دادند.

این درگیری پس از مراسم ختم یک جوان معترض که به سبب اعتراضات بازداشت شده بود و سه شنبه در بیمارستان درگذشت اتفاق افتاد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دبی ، وزارت کشور بحرین در صفحه پایگاه اجتماعی توئیتر اعلام کرد پس از مراسم ختم فردی از روستای شیعه نشین جد حفص گروهی تروریست با کوکتل مولوتوف به ماموران پلیس حمله و تعدادی از خیابان‌ها را بستند.

شاهدان اعلام کردند این تظاهرات به درخواست ائتلاف جوانان 14 فوریه که مخالف دولت بحرین هستند برگزار شد. تظاهر کنندگان شعار دادند ملت سرنگونی رژیم آل خلیفه را خواستار است.

شاهدان اعلام کردند شمار زیادی از ماموران پلیس بحرین با محاصره روستای جد حفص که یک کیلومتر با منامه پایتخت بحرین فاصله دارد از ورود تظاهرکنندگان به میدان لؤلؤ جلوگیری کردند. 

0% ...

آخرین اخبار

افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت شبکه ارتباطات برای زائران اربعین


ورود زیست‌فناوری دریایی ایران به عرصه مقابله با جلبک‌های سمی


السودانی: تجاوز آمریکا و عربستان نقض حاکمیت عراق است/ حق دفاع برای ما محفوظ است


حمله اوکراین به کشتی ایرانی مصداق واقعی اقدام تروریستی بود


واکنش تند پکن به تحریم‌های جدید پنتاگون علیه مؤسسات تحقیقاتی چین


آیا دیدار ترامپ و نتانیاهو می‌تواند زمینه‌ساز جنگ جدید علیه ایران باشد؟


روش جدید پنتاگون برای لاپوشانی تلفات جنگ علیه ایران


العربی: سفر نخست وزیر عراق به عربستان لغو شد


پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت