واکنش وزارت خارجه عراق به بستن کنسولگری آمریکا در بصره

شنبه 7 مهر 1397
08:55
واکنش وزارت خارجه عراق به بستن کنسولگری آمریکا در بصره وزارت خارجه عراق بیانیه‌‌ای درباره تصمیم واشنگتن به خارج کردن کارکنان کنسولگری‌ آمریکا در بصره صادر کرد.

العالم _ عراق

«احمد محجوب» سخنگوی وزارت خارجه عراق، بامداد امروز- شنبه- در بیانیه‌ای اعلام کرد که این وزارتخانه از تصمیم «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا به خارج کردن کارکنان کنسولگری آمریکا در بصره و نیز هشدار به شهروندان آمریکایی درباره سفر به عراق، ابراز تاسف می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه عراق افزود: «عراق به محافظت از هیات‌های دیپلماتیک خارجیِ مقیم در این کشور و تامین امنیت آنها پایبند است.»

وی خاطرنشان کرد: «دولت عراق مصمم به رویارویی به تهدیداتی است که هیات‌های دیپلماتیک یا هر زائر خارجی را هدف قرار می‌دهند؛ چرا که امنیت آنها بخشی از امنیت عراق و یک تعهد قانونی و اخلاقی به شمار می‌رود.»

طبق این گزارش، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌‌ای، با اشاره به آنچه «مخاطرات» پیش روی اعضای هیات دیپلماتیک آمریکا در بصره خوانده شده، از تصمیم این وزارتخانه برای بستن کنسولگری آمریکا در این شهر جنوبی عراق خبر داد.

یکی از مقامات ارشد دولت آمریکا به وال‌استریت ژورنال گفته که این اقدام با هدف جابجایی کامل کارکنان کنسولگری از بصره صورت می‌پذیرد و دلیل ادعایی آن «تهدیدهای فزاینده شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران» است!

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده شهیدان والامقام «آدمی»


کرانه باختریِ؛ آتشفشان در آستانه انفجار +فیلم


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌ ندارد


بن‌بست در مرز؛ اسپانیا گذرگاه «بنی انصار» را در برابر مهاجران بست


خاموشی دیجیتال در ترکیه؛طوفان قطعی شبکه، نبض اینترنت را گرفت


ارائه خدمات امدادی هلال‌احمر به ۳۶ هزار زائر اربعین طی۱۰ روز


دیوار محکم اروپا در برابر موج مهاجرت؛ هشدار صریح "فون‌درلاین" به "سئوتا"


قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب در دیدار با سفیر ایران


وال‌استریت ژورنال : آمریکا کاهش حضور نظامی خود در کویت را بررسی می‌کند+فیلم


ایران عضو سازمان جهانی همکاری هوش مصنوعی شد