خبرنگار العالم گزارش داد؛

حملات موشکی پهپادهای یمنی به فرودگاه بین المللی دبی

يکشنبه 8 مهر 1397
08:14
حملات موشکی پهپادهای یمنی به فرودگاه بین المللی دبی شبکه ماهواره ای المسیره یمن کمی پیش از حمله هوایی پهپاد صماد 3 به فرودگاه بین المللی دبی خبر داد.

العالم _ یمن

المسیره به نقل از یگان پهپادی یمن اعلام کرد: پهپاد صماد 3 چندین بار به فرودگاه بین المللی دبی که 1200 کیلومتر از یمن فاصله دارد،حمله کرده است.

نیروی هوایی یمن 27 اگوست گذشته نیز در پاسخ به مشارکت این فرودگاه در حمله به یمن و ارتکاب صدها جنایت در حق غیر نظامیان به مدت 4 ماه ، چندین بار به این فرودگاه حمله کرده بود.

نیروی هوایی یمن گفت : این عملیات براساس منابع اطلاعاتی دقیق انجام شده است .
 
برخی منابع فرودگاه بین المللی دبی؛ به دنبال حمله اول به فرودگاه دبی ، از به تاخیر افتادن پروازها همزمان با  حمله ارتش یمن و کمیته های مردمی  با پهپاد صماد 3 به این فرودگاه خبر دادند.

گفتنی است؛ یگان پهپادی یمن، 26 ژوئیه نیز با پهپاد صماد 3 حملاتی را به فرودگاه بین المللی ابوظبی تجربه کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است