طوفان سهمگین در ژاپن بیش از هزار پرواز را لغو کرد+تصاویر

يکشنبه 8 مهر 1397
11:14
طوفان سهمگین در ژاپن بیش از هزار پرواز را لغو کرد+تصاویر وقوع طوفان سهمگین در جنوب ژاپن تا کنون 48 مجروح برجا گذاشته و منجر به لغو بیش از هزار پرواز شده است.

العالم - آسیا

وقوع طوفانی در جزیره جنوبی «اوکیناوا» در ژاپن تا کنون ۴۸ مجروح بر جا گذاشته است.

به نوشته روزنامه «ژاپن تایمز»، طوفان قدرتمندی روز یکشنبه (امروز) جزایر جنوبی ژاپن را درنوردید و هشدار باد وحشتناک و باران‌های موسمی داده شده است. 

این طوفان که «طوفان ترامی» نامگذاری شده، تا کنون منجر به لغو بیش از هزار پرواز و قطع برق ۳۰۰ هزار خانوار شده است. 

با حرکت طوفان به سمت شمال شرق شبکه ریلی توکیو که یکی از شلوغ‌ترین خطوط ریلی در  جهان است، حرکت قطارها را لغو کرد و از مسافران خواسته است مادامی که طوفان وجود دارد، داخل ساختمان‌ها بمانند. 

به گفته مقام‌های ژاپنی، با حرکت طوفان ترامی به سوی شمال شرق کشور، از سرعت آن کاسته شده است. 

«ترامی» آخرین واقعه طبیعی است که طی ماه‌های گذشته در ژاپن اتفاق افتاده است. در این چند ماه، گرمای شدید هوا، زلزله، طوفان و سیل تلفات جانی و مجروحان متعدد بر جا گذاشته و بخش‌های مختلفی از ژاپن را در بر گرفته است. 

0% ...

آخرین اخبار

صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم