آمریکا یک فرد و ۷ شرکت را به بهانه ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد

پنج‌شنبه 12 مهر 1397
18:42
آمریکا یک فرد و ۷ شرکت را به بهانه ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه به بهانه آنچه تلاش برای «مختل کردن شبکه‌های حمایت مالی حزب‌الله» خوانده شده، یک فرد و هفت شرکتی که ادعا می‌شود او مالک آنها است را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد.

 

العالم - آمریکا 

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه به بهانه آنچه تلاش برای «مختل کردن شبکه‌های حمایت مالی حزب‌الله» خوانده شده، یک فرد و هفت شرکتی که ادعا می‌شود او مالک آنها است را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد. 

خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرده یک شهروند لبنان به نام «محمد عبد الله الامین» را در فهرست موسوم به «تروریست‌های جهانی» (SDGT) قرار داده است. 

دولت آمریکا علاوه بر این شهروند، نام هفت شرکت مستقر در لبنان که تحت مالکیت یا کنترل «الامین» هستند را نیز به این فهرست اضافه کرده است. 

در این بیانیه تأکید شده دولت آمریکا در سال ۲۰۱۸، بیش از هر زمان دیگر تحریم‌های مرتبط با حزب‌الله لبنان اعلام کرده است. 

طبق قوانین آمریکا، شهروندان این کشور از انجام معاملات تجاری با افراد و مؤسساتِ تحریم‌شده منع می‌شوند.

دولت آمریکا بعد از موفقیت‌های حزب‌الله لبنان در کمک‌رسانی به ارتش سوریه برای مقابله با گروه‌های تروریستی و شبه‌نظامیان افراطی، فشارها علیه این گروه را تشدید کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا دوباره گزارشگر سازمان ملل را تحریم کرد


بیانیه گردان مقاومت "اولیاء الدم" عراق در مورد تحویل سلاح خود به دولت


جان فشانی های غزه و لبنان و بشارت‌های پیروزی


تکرار قهرمانی تیم ملی والیبال زنان ایران در آسیای مرکزی


محسن رضایی: محاصره را خواهیم شکست


قالیباف: امتیازات را نه با گفت‌و‌گو، بلکه با موشک‌ها می‌گیریم


ابوترابی خطیب نمازجمعه تهران: اقتدار دفاعی ایران موازنه قدرت را تغییر داده است


سازوکار‌های‌مالی مستقل‌ونوین، عامل‌جهش‌تجاری درمنطقه است


کاهش بی‌سابقه محبوبیت ترامپ


تداوم طرح های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری