وزارت خارجه عمان خبر داد

لغو روادید سفر به ایران برای شهروندان عمانی

يکشنبه 15 مهر 1397
10:32
لغو روادید سفر به ایران برای شهروندان عمانی عمان از تصمیم وزارت خارجه ایران در لغو روادید ورود به ایران برای شهروندان عمانی خبر داد.

العالم- آسیا 

وزارت خارجه عمان  روز شنبه اعلام کرد که از این به بعد شهروندان این کشور می‌تواند بدون اخذ روادید به ایران سفر کنند.

  به نوشته روزنامه انگلیسی زبان «مسقط دیلی»  وزارت خارجه عمان در پست  توئیتری  خود اعلام کرده است: « با توجه به روابط حسنه بین دو کشور، مراجع ذیربط جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفته‌اند به طور یک جانبه اخذ روادید ورود به این کشور را برای شهروندان عمانی لغو کنند.»

 وزارت خارجه عمان افزوده است که گذرنامه‌های شهروندان این کشور هنگام ورود یا خروج از ایران مهمور نخواهد شد. این تصمیم از تاریخ دوم اکتبر (سه‌شنبه دهم مهر) به اجرا گذاشته شد.

عمان نیز اردیبهشت ماه  سال جاری از تسهیلات جدید صدور روادید ورود به خاک خود و بدون نیاز به ضامن عمانی برای شهروندان چند کشور از جمله «ایران» خبرداده بود.

 پلیس سلطنتی عمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که علاوه بر شهروندان جمهوری اسلامی ایران، روسیه و چین در فهرست کشورهایی قرار گرفته‌اند که برای ورود به عمان به عنوان گردشگر از این تسهیلات جدید بهره مند می‌شوند.

اداره پلیس عمان همچنین اعلام کرد که اینک اضافه شدن ایران، روسیه و چین جمع کشورهایی که شهروندان آن‌ها قادرند در بخش کنترل مرزی طی مراحل ساده‌ وارد عمان شوند به هفتاد و یک کشور رسید.

 

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.