وزیر کشور لیبی برکنار شد

دوشنبه 16 مهر 1397
01:23
وزیر کشور لیبی برکنار شد

رئیس دولت لیبی که مورد حمایت سازمان ملل است، روز یکشنبه کابینه خود را ترمیم و وزیر کشور را برکنار کرد.

 

العالم - لیبی

به گزارش خبرگزاری فرانسه،‌ این اقدام در بحبوحه تلاش ها برای تقویت امنیت در پی درگیری ها در اطراف طرابلس انجام می شود. بر اساس حکمی که توسط فائز السراج که ریاست دولت وفاق ملی را برعهده دارد، امضا شده است، فتحی باشاغا هم اکنون مسئول وزارت کشور است.

باشاغا -نماینده ای که جلسات پارلمان را تحریم کرده بود - جایگزین عبدالسلام عاشور می شود که از ماه فوریه سال 2018 در این سمت بود. وزیر کشور جدید از اهالی مصراته است؛ شهری با شبه نظامیان قدرتمند که در 200 کیلومتری شرق طرابلس واقع شده است. دفتر نمایندگی سازمان ملل در لیبی برای وزرای جدید آرزوی موفقیت و اعلام کرد آماده است از آنها برای اجرای توافقات امنیتی جدید در طرابلس حمایت کند.

یک ماه درگیری های بین شبه نظامیان رقیب به کشته شدن بیش از 100 تن در جنوب طرابلس منجر شد و تنها فرودگاه فعال پایتخت لیبی واقع در حومه شرقی شهر نیز به طور موقت تعطیل شد تا این که دولت اواخر ماه سپتامبر از توافق آتش بس خبر داد. لیبی از زمان سقوط معمر قذافی دیکتاتور سابق این کشور در سال 2011 درگیر هرج و مرج است.

0% ...

آخرین اخبار

بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار


ادامه مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز


اجساد زیر آوار... غزه با قربانیانِ کشتارهایی وداع می‌کند که پرونده‌شان همچنان باز است


تفاهم دوجانبه ایران-عمان در دسترس است


سردار رادان: مهران همچنان پرترددترین گذرگاه اربعینی است


بیش از ۳ میلیون و ۳۴۰ هزار نفر به زیارت اربعین مشرف شدند


ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره توافق با ایران


تکذیب نقل قول منتسب به رهبر انقلاب از سوی دفتر معظم‌له