رای الیوم: هیلی نژادپرست و حامی جنایت های اسرائیل بود

چهارشنبه 18 مهر 1397
11:51
رای الیوم: هیلی نژادپرست و حامی جنایت های اسرائیل بود روزنامه فرامنطقه ای رای الیوم نوشت: «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل متحدکه از مقام خود استعفا کرد یک نژاد پرست بود و بیشترین نفرت را از اعراب و مسلمانان داشت.

العالم-آمریکا

رای الیوم نوشت: در دنیا هیچ کس پیدا نمی شود که به اندازه هیلی با اعراب و مسلمانان در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی دشمن باشد.

این روزنامه افزود: وی که از خانواده مهاجران هندی است از سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ضد ایران، نیز انتقال سفارات واشنگتن از تل آویو به قدس، به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، و باقی ماندن نیروهای آمریکایی در سوریه حمایت می کرد.

وی پیش تر در ماه آوریل (فروردین/اردیبهشت) در کنفرانس لابی یهودی «ایباک» در آمریکا گفته بود که من 'کفش پاشنه بلند می پوشم نه به دلیل این که مد است بلکه برای اینکه هرکسی از اسرائیل انتقاد کرد زیر پایم له کنم.

این روزنامه ادامه داد که دلیل حقیقی استعفای ناگهانی هیلی از منصبش مشخص نیست اما بی شک رفتن او برای هیات اسرائیلی در سازمان ملل متحد خوشایند نخواهد بود.

چه بسا هیلی به دلیل اختلافاتش با «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا استعفا کرده باشد همانطور که با «رکس تیلرسون» وزیر خارجه سابق آمریکا اختلاف پیدا کرد. و یا ممکن است دلیل استعفای هیلی آمادگی برای ورود به انتخابات آینده ریاست جمهوری آمریکا از سوی حزب جمهوری خواه باشد زیرا افکار نژاد پرستانه ضد مهاجرین دارد و از سوی لابی صهیونیستی و «جراد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ حمایت می شود.

رای الیوم نوشت : استعفای هیلی از منصبش به این معنی نیست که شخصی بهتر از وی جایگزین خواهد شد زیرا نژادپرستی، نفرت از اعراب و مسلمانان و حمایت از جنایت های جنگی رژیم صهیونیستی از جمله ارزش ها و اصول سیاست های دولت ترامپ است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم