شنود تماس‌های دو مسئول سعودی توسط آمریکا درباره خاشقجی

چهارشنبه 18 مهر 1397
13:58
شنود تماس‌های دو مسئول سعودی توسط آمریکا درباره خاشقجی روزنامه واشنگتن پست مدعی شد مقامات اطلاعاتی آمریکا تماس‌های دو مسئول عربستان سعودی را درباره جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد ریاض شنود کردند.

العالم - آمریکا

روزنامه واشنگتن پست آمریکا با استناد به منابع وابسته به سرویس اطلاعاتی این کشور گزارش داد که مقامات اطلاعاتی آمریکا تماس‌های دو مسؤول عربستان سعودیدرباره طرح بازداشت جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد اهل این کشور را پیش از ناپدید شدن وی شنود کرده بودند.

در این گزارش آمده است که مقامات سعودی در این گفتگوی تلفنی استرداد خاشقجی با راه فریب به عربستان سعودی و بازداشت وی را طراحی کرده‌اند.

در گزارش همچنین آمده است که از تماس‌های دو مسئول سعودی معلوم نشد که طرح ریاض بازداشت جمال خاشقجی بوده یا قتل وی.

جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستان سعودی روز دوم ماه اکتبر جاری به منظور انجام امور رسمی وارد کنسولگری این کشور در استانبول شده و از آن خارج نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد


ایران برای احتمال آغاز مجدد جنگ آماده است


رایزنی شهباز شریف با پزشکیان در باره اوضاع منطقه


زخمی شدن 37 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


واکنش حزب‌الله به اتهام‌زنی حکومت جولانی


ادامه ناامنی در آمریکا؛ کشته شدن 8 نفر در تیراندازی


تجاوز جدید نظامیان صهیونیست به منطقه قنیطره در جنوب سوریه


اتحادیه آفریقا انتصاب سفیر اسرائیلی در «سومالی‌لند» را محکوم کرد


تکذیب خبرهای منتشرشده درباره دور دوم مذاکرات در اسلام‌آباد


نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی