حمله داعش به کردهای سوریه 25 کشته بر جای گذاشت

پنج‌شنبه 19 مهر 1397
13:28
حمله داعش به کردهای سوریه 25 کشته بر جای گذاشت 25 تن از نیروهای کرد سوریه در حمله گروه تروریستی تکفیری داعش به مواضع آنها در استان دیرالزور کشته و 35 تن دیگر اسیر شدند.

العالم- سوریه 

 پایگاه فرات پست که اخبار استان دیرالزور و مناطق شرقی سوریه را پوشش می دهد روز پنجشنبه اعلام کرد: گروه تروریستی داعش در گسترده ترین حمله خود به مواضع کردهای سوریه در چند ماه گذشته شماری از آنها را کشته است.
گروه تروریستی داعش در این حمله با استفاده از وضعیت نامساعد جوی و طوفان شن به بخش های گسترده ای از مناطق تحت تسلط کردها حمله کرد و سبب ترس شدید در شهروندان و منع کامل رفت و آمد در این مناطق شد.
داعش به مواضع کردهای سوریه در شهرها و روستاهای البصیرة، درنج، هجین، المراشدة، السوسة، الباغوز، البحرة و الشعفة یورش برده است.
در این حمله 25 نیروی کرد سوری کشته و 35 نفر دیگر اسیر شدند و گروه تروریستی داعش در مناطق گسترده ای مسلط شد.
فرات پست از حمله گروه تروریستی داعش به برخی مواضع ارتش سوریه در شهرهای العشاره و عین علی استان دیرالزور نیز خبر داد.
این پایگاه خبری اعلام کرد: در این حمله شماری از نیروهای ارتش سوریه نیز کشته و زخمی شده اند.

0% ...

آخرین اخبار

«ایتان» پرنده افسانه‌ای که در آسمان ایران شکار شد


اژه‌ای: ایران از سیاست‌های کلان خود عقب‌نشینی نمی‌کند


نماینده مجلس: ایران از اصول خود در برابر زیاده خواهی آمریکا کوتاه نمی‌آید


هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها


تاکید پزشکیان بر ضرورت بکارگیری رویکرد عقلانی در مواجهه با تحولات/ جنگ به نفع هیچکس نیست


بقائی: یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز حادثه میناب گرامی باد


اسپانیا خواستار توقف جنگ در غرب آسیاو تعلیق توافق با "اسرائیل" شد


رئیس جمهور برزیل جنگ آمریکا علیه ایران را محکوم کرد


قرارگاه خاتم‌الانبیا: تجاوز آمریکا به کشتی تجاری ایرانی؛ بی پاسخ نمی ماند


فعلا برنامه‌ای برای شرکت در دور بعدی مذاکرات وجود ندارد